Juventusta Cannavaro hazımsızlığı

  • Ana Sayfa
  • Juventusta Cannavaro hazımsızlığı
Juventusta Cannavaro hazımsızlığı
Eski kulübü Juventus'a dönen Cannavaro'yu sıkıntılı günler bekliyor. Taraftar terkedilmeyi hazmedemiyor.Abone ol

İtalya Birinci Futbol Ligi'nden (Serie A) eski takımı Juventus'la yeniden anlaşan İtalyan defans oyuncusu Fabio Cannavaro, Juventus taraftarlarından sıcak bir ilgi beklemediğ New York Chinatown Google Advertising and SEO ini, bunu anlayışla karşıladığını söyledi.

Cannavaro, İspanya'dan Marca gazetesine yaptığı açıklamada, tekrar anlaştığı eski takımının taraftarlarından ilgi görmeyi beklemediğini belirtti.

''Juventus taraftarları, takımım küme düşünce, onları bıraktığım için hayal kırıklığına uğradı, bunu anlayışla karşılıyorum'' diyen 35 yaşındaki futbolcu, ''Ancak onlara şunu da söylemek isterim, daha büyük bir şevkle takıma geri dönüyorum, her şey daha güzel olacak'' dedi.

Juventus formasını 2004-2006 yılları arasında giyen ve 74 maçta 6 gol atıp, 2 lig şampiyonluğuna katkıda bulunan Cannavaro, 2006 yılında patlak veren ''Calciopoli'' skandalı sonucunda siyah-beyazlılarla yollarını ayırmış ve Real Madrid'e transfer olmuştu. Söz konusu skandal üzerine, Juventus'un 2005-2006 sezonundaki şampiyonluğu iptal edilmiş, siyah-beyazlılar küme düşürülmüştü.



Kategori : SPOR