Cimbom 3 milyon Euro teklif etti

Cimbom 3 milyon Euro teklif etti
Galatarasaray bu kez ünlü bir isimle Londra'da görüştü. "Paramız az, 3 milyon euro verebiliriz" dedi. Hoca düşünüyor. Abone ol

Galatasaray'da çalışmak istediğini menajeri vasıtasıyla eski başkan Süren'e ileten Scolari, Londra'da Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ ile buluştu

Yeni sezonda takımı çalıştıracak teknik adam için arayışlarına devam ede google ads service n Galatasaray'da son gözde Luis Felipe Scolari. Menajeri vasıtasıyla sarı-kırmızılı kulübün eski başkanı Faruk Süren ile temas kuran Brezilyalı teknik adamın menajeri, Scolari'nin Galatasaray'da çalışmak istediğini iletince Futbol Şubesi Sorumluları Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ harekete geçti. İki genç yönetici vakit kaybetmeden Brezilyalı hocayla diyalog kurdu ve randevu aldı.

LONDRA'DA BULUŞTULAR

Londra'da buluştukları öğrenilen iki tarafın yaptığı görüşmede Üstünel ve Yalçındağ'ın Galatasaray'ın şartlarını sunduğu ve son olarak Chelsea'de çalışan tecrübeli teknik adama kulübün ekonomik yapısı gereği yıllık en fazla 3 milyon euro verebileceklerini ilettikleri ifade edildi.

Euro 2008'in ardından Portekiz Milli Takımı'ndan ayrılan ve Rus milyarder Abramovich'in takımı Chelsea'nin başına geçen Scolari, 25 maçta 14 galibiyet, 7 beraberlik, 4 yenilgi almıştı. Londra kulübü, zayıf rakibi Hull City karşısında berabere kalınca da, Chelsea Brezilya'ya 2002 Dünya Kupası'nı kazandıran 61 yaşındaki kurt hocayla yollarını ayırmıştı.



Kategori : SPOR