Cimbomda sorun psikolojik

Cimbomda sorun psikolojik
Galatasaray’da Emre Güngör’ün bu sezon yaşadığı talihsizlikler yüzünden gerilim içine girdiği, Servet’in de aynı durumda olduğu bildirildiAbone ol

Galatasaray’da bu sezon yaşanan sakatlık enflasyonunda psikolojik faktörlerin ön plana çıktığı ileri sürüldü.

Gençlerbirliği karşısında sol kasık bölgesinden sakatlanan, ancak durumunun ciddi olmad south dakota seo ığı tespit edilen Emre Güngör’ün, bu sezon yaşadığı talihsizlikler yüzünden stresi kaldıramadığı ve pozisyon yokken bile sakatlandığı iddia edildi.

Sarı-kırmızılı ekipte geçen yıl herhangi bir sakatlık sorunu yaşamayan, ancak bu sezon kötü bir grafik çizen Emre’nin ‘korku-stres-gerilim’ gibi olumsuz psikolojik faktörlerden etkilendiğini belirleyen kulüp doktorları, konuyla ilgili teknik kadro ve yönetimi de bilgilendirdi.

Doktorların bu futbolcuyla sürekli bir araya gelerek psikolojik durumunun etkilenmemesi için yoğun çaba harcadıkları bildirildi.

Bu arada Servet Çetin’in de benzer bir sorun içinde olduğu iddia edildi. 20 günü aşkın süredir takımla birlikte çalışan, Ankaraspor maçı öncesi ise Ali Sami Yen’de yapılan antrenmanda ayağında ağrı oluşan Servet’in tahmin edilen süreden daha geç bir iyileşme göstermesi yine psikolojik faktörlere bağlandı.

Geçtiğimiz yıllarda sakat sakat oynayarak büyük fedekârlıklar yapan tecrübeli futbolcunun hazır olmasına karşın yaşadığı çekinceler yüzünden risk almadığı kaydedildi.



Kategori : SPOR