Şekerbanktan sermaye artırımı

  • Ana Sayfa
  • Şekerbanktan sermaye artırımı
Şekerbanktan sermaye artırımı
Şekerbank, 100 milyon TL'si bedelli nakit artırımından karşılanmak üzere hisse senedi ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu’na başvurdu.Abone ol

Şekerbank, 100 milyon TL’si bedelli nakit artırımından karşılanmak üzere hisse senedi ihracı için Sermaye Piyasası Kurulu’na başvurdu.

Arçelik A.Ş 15 milyon 794 bin TL’si bedelli nakit artırımı mikro beton uygulama yoluyla karşılanmak üzere hisse senedi ihracı için SPK’dan onay istedi. Şekerbank T.A.Ş 100 milyon TL’si bedelli nakit artırımından karşılanmak üzere hisse senedi ihracı için SPK’ya başvurdu.

Hektaş Ticaret A.Ş 1 milyon 508 bin TL’si bedelsiz iç kaynaklardan, 10 milyon 13 bin TL’si temettüden, Koç Holding A.Ş 402 milyon 523 bin TL’si temettüden, Enka İnşaat ve Sanayi A.Ş de 600 milyon TL’si temettüden karşılanmak üzere hisse senedi ihracı için SPK’dan onay istedi.

Koç Holding Finansmanı A.Ş 50 milyon TL’si diğer menkul kıymetlerden karşılanmak üzere finansman bonosu ihracı, 50 milyon TL’si diğer menkul kıymetlerden karşılanmak üzere tahvil ihracı için SPK’ya başvurdu.

SPK, Ege Sağlık Tesisleri ve Eğitim Müesseseleri A.Ş, 18 milyon 11 bin TL’si çıkarılmış sermayeden karşılanmak üzere kayıtlı sermaye tavanını 50 milyon TL’ye çıkarılmasını kayda aldı. İhlas Holding A.Ş’nin de 395 milyon 200 bin TL’si çıkarılmış sermayeden karşılanmak üzere sermaye tavanının 900 milyon TL’ye çıkarılmasına onay verildi.



Kategori : EKONOMİ