Herkes var hükümet yok!

Herkes var hükümet yok!
Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Saylan'ın cenazesi müthiş anlara sahne oldu. Kalabalık ise müthişti... Abone ol

İNTERNETHABER

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Profesör Doktor Türkan Saylan son yolculuğuna muhteşem bir kalabalık tarafından, en sevdiği ç florida seo içekler olan vahşi papatyalarla uğurlandı. Törende siyasilerden sanatçılara, öğrencilerden vatandaşa herkes vardı ama hükümetten kimse yoktu. Hatta Kültür Bakanı Günay'ın "Saylan’a hizmetleri için ülkem ve hükümet adına teşekkürlerimi iletiyorum” mesajı bile ’ülkem ve milletim’ olarak düzeltti

Saylan'ın cenaze töreni 13.30'da Lütfi Kırdar Kongre Sarayı'nda yapılan anma töreniyle başladı. Kongre Sarayı saatler öncesinden Saylan'ın sevenleriyle doldu.

Tören tıpkı ÇYDD'nin istediği gibi siyasetten uzak ve kendiliğinden oluştu. Kimse için protokol ayrılmamıştı. Gelenler kim olursa olsun boş buldukları yere oturdular.

Saylan için Kongre Salonu'nda tören devam ederken Arnavutköy'deki evinin önünde de sevenleri ona onun için açılan taziye defterine duygularını yazıyorlardı.

SALON HINCAHINÇ DOLU

[PAGE]

Kategori : GÜNCEL