Derbi öncesi en iddialı demeç

Derbi öncesi en iddialı demeç
Futbolcuların derbi muhabbetleri gerçekten ilginç oluyor... Beşiktaş-Fenerbahçe maçı öncesinde de Beşiktaş taraftarı Yusuf bombayı patlattı.Abone ol

Futbolcuların derbi muhabbetleri gerçekten ilginç oluyor.. G.Saray-F.Bahçe maçından önce de Arda Turan’ın “2-3 farkla kazanırız” ve Emre Belözoğlu’nun “Keşke Lincoln oynasa” ifadelerine bir yenisi de Beşiktaş-F.Bahçe derbisinden önce yaşandı.

Eski F.Bahçeli, yeni Beşiktaşlı Yusuf Şimşek, önceki gün Şentürk ailesinin Al Jamal’da düzenlediği sohbet yap ve G.Saraylı Hakan Balta’nın da bulunduğu doğum günü yemeğine katıldı. Semih’in 26, Pınar Şentürk’ün ise 24. yaşı şerefine doğum günü yemeğine katılan Yusuf, pastanın da kesilmesinin ardından bombayı patlattı.

ŞENTÜRKLER’E hediyelerini veren 34 yaşındaki tecrübeli oyuncu, Semih’in yanına giderek beklenen derbi muhabbetinin de startı verdi: “Kardeşim seni bilirim, iyi golcüsün. Ancak sizin ve bizim havamızı karşılaştırdığımızda, biz hem pazar günkü maçı alırız, hem de 13 Mayıs’taki kupa finalini kazanırız. Bu hafta sonu da size fark atarız. Sen şimdiden kendini hazırla.”

‘DERBİLERE İYİ HAZIRLANIRIZ’

SEMİH Şentürk ise kesinlikle Yusuf Şimşek’in düşüncelerine katılmıyordu ve verdiği cevapla da F.Bahçe’nin derbideki iddiasını gözler önüne serdi:

“HİÇ de senin düşündüğün gibi olmayacak. Biz zor günlerin takımıyız. En dibe vurduk, kaybedecek hiçbir şeyimiz kalmadı ki. Ben ve arkadaşlarım, koskoca sezon üzdüğümüz taraftarlarımızı sevindirmek için yenmek zorundayız. Hiç senin dediğin gibi fark falan da olmaz. İki maç da bizim. Başkana ve taraftara sözümüz var. Bu kadar kötü geçen bir sezonu 26 yılın özlemini dindirerek kurtarmaya çalışacağız. Sen yine de fazla ümitlenme Yusuf ağabey. Mental olarak biz bu maçlara iyi hazırlanıyoruz. Hatta ben bu maçta gol de atarım.”

BU iddialaşmanın ardından gece boyunca beraber eğlenen ikilinin derbiyle ilgili düşünceleri böyle.. Bakalım pazar günü oynanacak maçta kim veya kimler yanılacak. Bekleyip göreceğiz..



Kategori : SPOR