Fikonun çalınan motorsikleti geri geldi

  • Ana Sayfa
  • Fikonun çalınan motorsikleti geri geldi
Fikonun çalınan motorsikleti geri geldi
Hırsızlar Adanalı dizisinde Fiko karakterini oynayan Umut Oğuz'un motosikletini terk ettiler. Ancak araç çalışır durumda değilAbone ol

Adanalı isimli dizide Fiko karakterini canlandıran Umut Oğuz'un çalınan motosikleti teslim edildi. Motosikletini teslim almak için Oto Hırsızlık Şube Müdürlüğü'ne gelen Oğuz, "Türkiye'de bu motosikletten bir tane daha yok. Bugün bana yarın başkasına. Kimsenin canı yanmasın. Yasadaki boşlukl tütsü ardan faydalanıp milletin canını yakıyorlar." diye konuştu.

Adanalı dizisindeki Fiko tiplemesiyle ün kazanan tiyatrocu Umut Oğuz, 15 Mayıs 2009 tarihinde Beşiktaş'taki evinin önünden Suziki marka motosikletinin çalınmasına ilişkin polis merkezine müracaatta bulundu. Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışma ile motosikleti Okmeydanı'nda terkedilmiş olarak buldu. Çalan kişilere henüz ulaşamayan polisin, arama çalışmalarını yürüttüğü öğrenildi. Hırsızları tarafından hasar verilen motosiklet, Emniyet Müdürlüğü otoparkına çekilirken sanatçı Umut Oğuz da motosikletini teslim alması için davet edildi.

Oto Hırsızlık Büro Amirliği'nde işlemlerini bitiren Umut Oğuz, Emniyet Müdürlüğü çıkışında Türkiye'de türünün tek örneği olduğunu ifade ettiği motosikletinin bulunmasından memnun olduğunu söyledi. Oğuz: "Benim motosikletim bulundu ama bugün bana yarın başkasına. Yasaların boşluklarından faydalanıp milletin canını yakıyorlar. Kimsenin canı yanmasın" diye konuştu. Bu hırsızlık işlerini yapanların organize suç örgütleri olduğunu belirten Oğuz, daha sonra beraberinde getirdiği teknik servis elemanına motosikletini kontrol ettirdi. Motosikletin çalışabilecek durumda olmadığını belirten Oğuz, oldukça fazla hasar meydana geldiğini söyledi.



Kategori : MAGAZİN