Kraliçenin geride bıraktığı dehşet

  • Ana Sayfa
  • Kraliçenin geride bıraktığı dehşet
Kraliçenin geride bıraktığı dehşet
Geleneksel Kraliçe Günü kutlamaları, suikast girişimi nedeniyle kana bulandı. Arkasında 5 ölü bırakan saldırgan yakalandıAbone ol

Hollanda’da geleneksel 30 Nisan Kraliçe Günü kutlamaları sırasında, Apeldoorn kentinde Kraliyet ailesinin de katıldığı törenlerde bir arabanın hızla kalabalığın arasına dalması sonucu 5 kişi hayatını kaybederken christmas coffee png sekiz yaralının durumunun hala ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Kraliçe Beatrix ve Kraliyet ailesi mensuplarını taşıyan üstü açık otobüsün kent merkezinden Loolaan caddesinde eski Kraliyet Sarayına doğru gidişi sırasında, otobüsün geçmesinin hemen ardından, siyah renkli Suzuki Swift marka bir otomobil, kutlamaları seyreden kalabalığın içine daldı.

Kameralar aracın otobüse doğru giderken anıta çarpma anını kaydetti. Bir polis, araçla anıt arasında ezilmekten son anda kurtuldu. Olaya tanık olan kraliyet ailesi de dehşet içindeydi.

Polisin hemen müdahalesiyle araçtan çıkarılan ve ambulansla olay yerinden uzaklaştırılan saldırgan ameliyata alındı. 38 yaşında bir güvenlik görevlisi olan saldırganın kriz nedeniyle işini kaybettiği ve iki hafta önce de evinden çıkarıldığı belirtildi.

Yetkililer saldırganın arabasında, tören sırasında kraliyet ailesinin izleyeceği yolu gösteren bir harita buldu. Bu nedenle polis, saldırganın olayı "planlı ve bilinçli" olarak gerçekleştirdiğini bildirdi.



Kategori : DÜNYA