Vatanda şok tutuklama!

Vatanda şok tutuklama!
Bostancı'da yaşanan çatışmanın ardından Vatan Gazetesi'nin şoku çok büyük oldu. Gözaltına alınan yönetici örgüt üyesi suçlamasıyla tutuklandı. Abone ol

Devrimci Karargah Örgütü soruşturmasında adliyeye sevk edilen 14 kişiden 13'ü tutuklandı. Tutuklananlar arasında Vatan Gazetesi'nin internet sitesinin yayın yönetmeni Aylin Duruoğlu da var.

Tutukla fun wallpaper nanların isimleri şöyle; "Özgür Dinçer, Süleyman Gürkan Anıl, Fatih Aydın, Abdüsselam Sutan, Muhammet Çetin, Mehmet Yeşiltepe, Ceren Sültaş, www.gazetevatan.com'un Genel Yayın Yönetmeni Aylin Duruoğlu, Sevim Öztürk, Engin Öncü, Melek Seven, Süleyman Arıkan, Metin Akdemir."

KİTABINI TANITMAK İÇİN GELMİŞTİ

Gazetevatan'a göre Gazeteci Aylin Duruoğlu, nöbetçi 12. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki ifadesinde şunları söyledi: “Ben bir basın kurumunda yönetici olarak çalışan birisiyim. Orhan Yılmazkaya’yı 1987 yılında Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden dolayı tanırım. Onu 10-15 yıldır hiç görmedim. Bir gün bir kitap çıkarmıştı. Takribi olarak bir kaç yıl önce kitabını tanıtmak için geldiğinde gördüm. Aynı zamanda CNN Türk kanalında kitabı tanıtılırken gördüm. Bir iki kez de gazeteye ziyaretime gelip bana halimi hatırımı sordu. Benim işyerime ziyaretime gelmesi, yemeğe çıkmamız, telefonla görüşmemiz dışında benim Orhan Yılmazkaya’yla bir ilgim yoktur. Terörist kimliğinden de haberim yoktur. Huzurdaki hiç kimseyi tanımıyorum ve serbest bırakılmayı talep ediyorum.”



Kategori : GÜNCEL