Cannesda Issız Adam fırtınası

  • Ana Sayfa
  • Cannesda Issız Adam fırtınası
Cannesda Issız Adam fırtınası
Dağıtım şirketleri Çağan ırmak'ın filmine yoğun ilgi gösterdi.''Issız Adam'' filmi, özellikle Akdeniz ülkelerinden gelen dağıtım şirketlerinden yoğun talep alıyor. Abone ol

62. Cannes Film Festivalinde, bu yıl ''Altın Palmiye'' için Türk filmi yarışmamasına rağmen, festivalde görücüye çıkan Türk filmleri, yabancı dağıtım şirketlerinin ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Türkiye'de büyük ilgi toplayan Çağan Irmak'ın, ''Issız Adam'' filmi, özellikle Akdeniz ülkelerinden gelen dağıtım şirketl google ads service erinden yoğun talep alıyor.

''Issız Adam''ın yurt dışında tanıtımını üstlenen Zeyno Film yöneticileri, filme özellikle İtalya, İspanya ve Mısır dağıtım şirketlerinin yoğun ilgi gösterdiğini belirtiyorlar.

Filme Balkan ülkelerinden de yoğun ilgi geldiğini kaydeden Zeyno filim temsilcileri, dağıtım hakkını alan Bulgar şirketi üzerinden de, Balkan ülkeleri izleyicisiyle buluşacağını belirtiyorlar. Zeyno Filim temsilcileri, filme, Hintli dağıtım şirketlerinin de yoğun ilgi gösterdiğini söylüyor.

''MUSTAFA'' FİLMİ 19 MAYISTA GÖSTERİLECEK

Can Dündar'ın çektiği ''Mustafa'' filminin de Cannes'daki tanıtımını üstlenen Zeyno film, bu film için 19 Mayıs çarşamba günü özel bir seans düzenleyecek.

Zeyno film yöneticileri, ''Mustafa'' filmine de yine Akdeniz ve Balkan ülkelerinden yoğun ilgi geldiğini belirtiyor.

Festival çerçevesinde kurulan film pazarında, dünyanın dört bir yanından çok sayıda film görücüye çıkacak.

Filmlerin dünya sinema dünyasında daha iyi tanıtılıp pazarlanması için bu yıl festival alanında 14 bin metrekare yer ayrıldı. Pazara sunulan filmlerin oluşturduğu cironun bir milyar avroyu geçeceği tahmin ediliyor.

Festival sırasında, 32 sinema salonunda 12 gün içinde sinema sanayisi alıcıları için 1004 film gösterilecek.

Yaklaşık 4 bin gazetecinin akredite olduğu festivale, dünyanın dört bir yanından gelen sinema sanayisi temsilcileri ve sinema hayranlarının sayısının 40 bini geçtiği tahmin ediliyor.



Kategori : MAGAZİN