Dede parasının peşinde

Dede parasının peşinde
Aragones'in gördersen bir dert tutsan başka bir dert. İspanyol hoca ise alacağı tazminatı hesaplıyor.Abone ol

Fenerbahçe yönetimi, Luis Aragones'i göndermek için çare ararken, "Kulüple anlaşmam var. Sözleşmenin şartları da ortada" diyen İspanyol hoca, ayrılmayacağını net bir şekilde gösterdi..

Fenerbahçe'de tartışılan isimlerin başında teknik direktör Luis Aragones geliyor. Kimilerine göre, İs seo panyol hocanın ipi çoktan çekildi. Bir diğer iddia ise, sözleşmesindeki ağır şartlardan dolayı yönetimin göndermeye sıcak bakmadığı yönünde... Türkiye Kupası kazanılırsa, camiaya "26 yıllık hasretimize son verdi" denilip, İspanyol'la devam edilmesi de gündemde.

'GÖNDERMEZLERSE BURADAYIM'
Tüm bu dedikodular konuşulurken, Fenerbahçe yönetiminin her zaman yaptığı "Hocamızın arkasındayız" açıklamasından kaçınması da dikkatlerden kaçmıyor. Aragones ise süreci en sakin takip eden kişi konumunda. Tecrübeli teknik adam, önümüzdeki sezon devam edip etmeyeceği sorulduğunda, "Benim kulüple bir sözleşmem var. Orada da kurallar ortada. Eğer Fenerbahçe yönetimi benimle devam etmek istemiyorsa, kurallara uyar ve beni gönderir. Aksi takdirde görevimin başındayım" diyerek ayrılmayacağını net bir şekilde söylüyor.

VAN GAAL-JOL-YANAL
Luis Aragones sözleşme güvencesiyle sağlam dururken, Fenerbahçe'nin hoca arayışlarına başladığı konuşuluyor. Sarı-lacivertlilerin listesinin tepesinde ise üç isim var. Hollandalı Louis Van Gaal, Galatasaray'ı eleyen Hamburg'un hocası Martin Jol ve Trabzonspor'dan geçtiğimiz günlerde istifa eden Ersun Yanal en çok adı geçen teknik direktörler. (Deniz Derinsu/Sabah)



Kategori : SPOR