İşte Eurovisionda başarının sırrı!

  • Ana Sayfa
  • İşte Eurovisionda başarının sırrı!
İşte Eurovisionda başarının sırrı!
Eurovision Şarkı Yarışmasına Norveç adına katıldı ve rekor bir oyla kazandı. Alexander Rybak başarının sırrını anlattı. Abone olBu yıl 54. kez düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışmasını Norveç adına kazanan Alexander Rybak, "Rusların melankolisi" ve "Norveç'in mutluluğunun" yarışmada başarı getirdiğini söyledi.

Belarus asıllı 23 yaşındaki Rybak, yarışmayı kazanmasının ardından düzenlediği basın toplantısına ekibiyl ilinois seo e dans ederek ve kendisine birinciliği getiren "Fairytale" şarkısını söyleyerek başladı.

"Minsk doğumlu olmasının yarışmayı kazanmada etkisi olup olmadığı" sorusuna Rybak, "Rusya'da halk nostalji ve melankoliden hoşlanır. Norveç'te ise biz dünyanın en mutlu insanlarıyız. Bu ikisinin karışımı başarının anahtarı oldu" dedi.

Rybak, "daha önce Norveç'te katıldığı popstar yarışmasını kaybetmesi, ama Eurovision'da kazanması" ile ilgili bir soruya da, Norveç'teki popstar yarışmasında en iyiler arasında olmadığı için kaybettiği, Eurovision'u ise en iyi şarkıcılardan biri olduğu ve bir hikaye anlattığı için kazandığı cevabını verdi.

Moskova'da dün gece düzenlenen 54. Eurovision Şarkı Yarışmasında Rybak, 387 puan alarak birinci seçilmişti. Yarı finali aşarak final gecesine katılan 24 ülke arasında geçen yarışmada ikinciliği 218 puan ile İzlanda, üçüncülüğü 207 puan ile Azerbaycan almıştı. Türkiye'yi temsil eden Hadise de "Düm Tek Tek" adlı şarkısıyla 177 puan alarak 4'üncü olmuştu.

Rusya'nın, 5 gün süren Eurovision tarihinin bu en pahalı yarışması için 42 milyon dolar harcadığı belirtiliyor. Gelecek yılki Eurovision yarışmasına bu yılın kazananı Norveç ev sahipliği yapacak.

İŞTE EUROVİSİON'U KAZANAN ŞARKI

[PAGE]

Kategori : MAGAZİN