Striptizci Almanya için soyunacak

  • Ana Sayfa
  • Striptizci Almanya için soyunacak
Striptizci Almanya için soyunacak
Eurovision'da kötü sonuçlar alan Almanya bu yıl ünlü striptizci Dita Von Teese kozunu kullanacak.Abone ol

Geçen yıllarda Eurovision’da kötü sonuçlar alan Almanya, bu yıl iddialı. Moskova’da yapılacak olan Eurovision 2009 şarkı yarışmasında bu yıl Almanya’ya ABD’li striptizci ve dansçı Dita von Teese destek verecek.

Hamburg’da bir açıklama yapan Alman Eurovision organizasyonu yetkilileri, ABD’li sanatçı Dita von Teese’in 16 Mayıs’ta Moskova’da sahne alacak "Alex swings Oscar sings" ikilisine danslarıyla destek vereceğini açıkladı.

Deutsche Welle'nin haberine göre; yetkililer, Dita von seo Teese’in, "Miss Kiss Kiss Bang" isimli şarkının metni uyarınca “swing dansı” yapacağını ve 40’lı yıllara ait bir kostüm giyeceği açıklamasını yaptılar.

Alman Birinci Televizyonu ARD’nin eğlence programları koordinatörü Thomas Schreiber, Almanya’nın Eurovision’da temsil edileceği şarkının "Miss Kiss" isimli bir kadını anlattığını, Dita von Teese’in söz konusu figürü temsil edecek en uygun sanatçı olduğunu kaydetti.

'SEYİRCİNİN FANTEZİSİYLE OYNAYACAK'

Thomas Schreiber, Dita von Teese’e ilişkin seçimi yaparken uluslararası bir isim olmasına da dikkat ettiklerini belirtti.

Dita von Teese’i “hem seksi, hem tüm bakışları üzerinde toplayabiliyor” sözleriyle tanımlayan Alman TV yetkilisi, “Üstelik burlesque tarzı müzikli şov gösterilerinin en ünlü isimlerinden. Bu sanat tarzında hemen soyunmak değil, seyircinin fantezisiyle oynamak önemli” dedi.

Dita von Teese’in yanı sıra , "Miss Kiss Kiss Bang" isimli şarkıyı seslendirecek Oscar Loya da ABD’li. Kaliforniya’da yetişen 29 yaşındaki Loya, Almanya’da müzikallerle adını duyurdu.

MARILYN MANSON’UN ESKİ EŞİ

28 Eylül 1972’de ABD’nin Michigan eyaletinde manikürcü bir anne ile makinist bir babanın üç kızından biri olarak dünyaya geldi. 4 yaşından itibaren bale dersi almaya başlayan Dita von Teese, rock şarkıcısı Marilyn Manson ile 2005’te yaptığı ve iki yıllık fırtınalı bir beraberlikten sonra noktalanan evlilikle ün kazandı.

Bu yıldan itibaren Eurovision şarkı yarışmasında, en iyi şarkının seyircilerin oylarıyla belirlenmesi uygulamasına da son verilecek. Değerlendirmede, 1996’da geçilen sistem yerine, 43 katılımcı ülkenin “milli jürileri”nin oyları da etkili olacak. Telefon ve SMS oyları en iyi şarkının seçiminde yüzde 50, milli jürilerin değerlendirmeleri de yüzde 50 oranında esas alınacak.



Kategori : GÜNCEL