TRTnin Hadise pişmanlığı!

TRTnin Hadise pişmanlığı!
Hadise artık maratonun sonuna geldi. Yarın büyük gün... Eurovision'da Hadise ülkemizi temsil edecek. Ancak TRT'nin bir pişmanlığı var. Abone ol

Genel Müdür Şahin, Hadise’nin kıyafet seçimine karışmadıklarını belirterek, “Serbest bırakmamak lazımmış” dedi

Milliyet'e göre ; TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi finale mikro beton fiyat taşıyan Hadise’nin çok tartışılan kıyafetiyle ilgili olarak, “Kot pantolonla çıksaydı Rusya’da çok daha etki edebilirdi” dedi. Bazı sanatçıların “dansöz” giysisine benzeterek eleştirdiği kıyafeti değerlendiren Şahin, şunları söyledi:

KIYAFETİ SERBEST BIRAKMAMAK LAZIMDIR

“Kıyafeti öyle veya böyle eleştirilir; biz karışmayacağımızı baştan beri söylediğimiz için buna da karışmadık, karışmayacağız da. Belki kot pantolonla çıksaydı Rusya’da çok daha etki edebilirdi. Ruslar kot giysileri daha çok seviyor. Dolayısıyla belki daha popüler olabilirdi. Kişisel düşüncem bu. Tabii bir sürü eleştiri de oldu her kesimden. Demek ki kıyafeti çok serbest bırakmamak lazımmış. Kıyafete müdahaleyi hep farklı yorumladılar ama bizim amacımız yakışan bir kıyafeti kendisine giydirmekti.”

Şahin, Hadise’nin ilk üçe gireceğini belirterek “Birincilik bekliyorum” dedi.

SON FİNALİSTLER BELİRLENDİ

Eurovision’da dün gece yapılan ikinci yarı final sonrası Azerbaycan, Hırvatistan, Ukrayna, Litvanya, Arnavutluk, Moldova, Danimarka, Estonya,Norveç ve Yunanistan finale kaldı.



Kategori : MAGAZİN