Bursada elektrik kesintisi

Bursada elektrik kesintisi
Bursa'da bazı yerleşim birimlerinde, enerji nakil hatlarındaki bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 3 Mayısta elektrik kesintisi yapılacak.Abone ol

Bursa'da bazı yerleşim birimlerinde, enerji nakil hatlarındaki bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 3 Mayısta elektrik kesintisi yapılacak.

Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ Bursa İl Müdürlüğünden yapıl seo an yazılı açıklamaya göre, Nilüfer ilçesinde Küçük Sanayi Sitesi'nin Nilüfer Ticaret Merkezi civarındaki bölümü, Nilüfer Ticaret Merkezi ve Gıda Toptancıları'nın tamamı ile bu hatlardan enerji alan özel trafolu müşteriler 08.30-10.30 saatlerinde elektrik alamayacak.

Aynı ilçede Görükle Sanayi Bölgesi'nin bir kısmı ile özel trafolu müşterilere de 12.00-13.00 saatlerinde elektrik verilemeyecek.

Osmangazi ilçesinde de aynı gün 08.00-15.00 saatlerinde elektrik kesintisi uygulanacak yerleşim birimleri şöyle:

''Panayır Mahallesi Nilüfer Caddesi Serdar, Sancar, Zümrüt, Gülpınar, Sungur, Aktaş, Güvercin, Güney, Günaydın, Çamiçi, Eti, Eğitim, Okul, Esen, Güçlü, Nergis, Sağlık, Orman, Topraklı, Alper, Göksel, Deniz, Yılmaz, Sarıçiğdem, Havuz, Coşkun, Ulu, Can, Fenerli, Peyzaj, Feyza, Sevimli, Yasemin, Yaren, Fındıklı, Selvili, Zafir, Pırıltı, 1. Pirinç, Pirinç, Seval, Saygılı, Kadife, Pancar ve Karanfil sokakları, Pınar Caddesi'nin bir bölümü ve Nilüfer Caddesi'ndeki enerji nakil hattından enerji alan özel trafolu müşteriler.''



Kategori : GÜNCEL