Aragonesin ipi çekildi

Aragonesin ipi çekildi
Kaybedilen Türkiye Kupası bardağı taşıran son damla oldu. Aragones'in avukatları gece saatlerinde arandı..Abone ol

Fenerbahçe Yönetimi, Beşiktaş yenilgisi sonrası Luis Aragones’in ipini çekti. Gece geç saatlerde İspanyol hocanın avukatı Vicente Montes’in arandığı ve tazminat konusun Vermont Seo Service u görüşmek için acilen İstanbul’a çağrıldığı öğrenildi

Milliyet'in İspanya muhabiri Mehmet Çiftçi'nin haberine göre Sarı-lacivertli yönetim, Beşiktaş yenilgisi sonrası gece geç saatlerde İspanyol hocanın avukatını İstanbul’a çağırdı.

Aragones ile yolları ayırma kararı alan ve bunu İspanyol çalıştırıcıya ileten Yıldırım, yönetici arkadaşlarına da tecrübeli hocanın avukatı Vicente Montes’i aramaları talimatını verdi.

Montes’e alınan kararın bildirildiği ve tazminat konusunu görüşmek için İstanbul’a gelmesinin istendiği kaydedildi. İspanyol hocanın özellikle kaleci Volkan Babacan’a maçtan üç saat önce ilk 11’de oynayacağını söylemesi ve yaptığı hatalı değişiklikler sonunu hazırlarken, Aragones’in hafta sonu yapılacak Antalyaspor maçında takımın başında sahaya çıkmayacağı ve yeni teknik adam arayışlarına başlandığı bildirildi.



Kategori : SPOR