Seks skandalında hapis kararı

Seks skandalında hapis kararı
Çinli aktörün ünlü kadınlarla ilişkiye girerken çekilmiş fotolarını internete veren bilgisayar korsanı hapse girdi. Abone ol

Hong Kong'lu ünlü şarkıcı ve oyuncu Edison Chen'in (26) tamir için bıraktığı dizüstü bilgisayarındaki özel görüntüleri kopyalayarak internete v Virginia usa flag eren bilgisayar korsanının yargılanması tamamlandı.

Chen'in arızalanınca tamire verdiği bilgisayarda ülkenin en ünlü 11 kadınının bin 300 çıplak fotoğrafı ve aktörü bu kadınlarla ilişkiye girerken gösteren görüntüler ortaya çıkmıştı. Şifreli görüntüleri ele geçiren bir bilgisayar korsanı ise tüm fotoğrafları internette dağıtmıştı.

Aralarında Çinli güzel şarkıcı Gillian Chung'un da bulunduğu ünlü isimlerin fotoğrafları, milyonlarca kişiye ulaşmıştı. Skandal üzerine basın toplantısı düzenleyen Chung ağlayarak hayranlarından özür dilemişti.

TEMYİZE GİDECEK
Geçen yıl başında meydana gelen olaydan sonra hakkında dava açılan 24 yaşındaki bilgisayar korsanı Sze Ho-chun, son duruşmasında 8.5 ay hapis cezasına çarptırıldı. Genç korsanın avukatı, karara itiraz edeceklerini duyurdu.



Kategori : GÜNCEL