Barcelona için elde var 1

Barcelona için elde var 1
Barcelona, Kral kupası finalinde Athletic Bilbao'yu farklı geçerek müthiş geçen sezonun meyvelerini toplamaya başladı.Abone olBarcelona Atletic Bilbao'yu 4-1'lik skorla mağlup ederek Kral Kupası'nı kazandı.

25. kez Kral Kupası'nı kazanan Katalan ekibinin yeni hedefi hafta sonu lig şampiyonluğunu garan Sohbet siteleri tilemek.

Kral Kupası'nı en çok kazanan iki ekibin mücadelesi bu maça sezonun en önemli karşılaşması olarak bakan Athletic'in golüyle başladı. Toquero, 9. dakikada maçın ilk golünü attı. Ancak 32. dakikada Yaya. orta sahadan aldığı topla hareketlendi ve ceza sahasına girmeden nefis bir şutla skora dengeyi getirdi.

Mücadelenin ilk yarısı bu gollerle 1-1 tamamlandı. İkinci yarı Barca fırtınasıyla başladı. Önce Messi, kaleciden seken topu tamamlayarak takımını ilk kez öne geçirdi. Ardından Messi'nin pasında Krkic harika bir plase ile Barca'yı rahatlatan isim oldu. Xavi'nin 90'a giden frikiği ise maçın soncunu 4-1 olarak belirledi.

Barcelona böylece 25. kez Kral Kupası'nı kazanarak, bu kupayı 23 kez kazanan rakibiyle arasındaki farkı 2'ye çıkardı. Barca, hafta sonu lig şampiyonluğunu garantilemeye çalışacak. 27 mayıs'ta ise Avrupa'nın en büyüğü olmak için Manchester United karşısına çıkacak.



Kategori : SPOR