Mustafa Denizli 11ini belirledi

Mustafa Denizli 11ini belirledi
Mustafa Denizli derbide son oynanan Eskişehirspor maçından sadece 1 futbolcuyu değiştirecek.Abone ol

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Mustafa Denizli, sahaya çıkaracağı 11'i belirledi !.. Son oynanan Eskişehirspor maçından sadece 1 futbolcuyu değiştirmeyi planlayan Denizli'nin, ön liberoda oynayan Cisse'nin yerine geçtiğimiz hafta stoperde görev yapan Sivok'u çekeceği, cezası biten İbrahim Toraman'a ise defansın ortasında yer vereceği öğrenildi.

LigTV'nin internet sitesinin haberine göre; D mikro beton kaplama enizli'nin, kalede Rüştü'ye, defansta Ekrem, İbrahim Toraman, Gökhan Zan ve İbrahim Üzülmez'e, orta alanda Holosko, Sivok, Ernst, Tello ve Delgado'ya, ileride ise Bobo'ya forma vereceği belirtildi.

Denizli'nin bu sabah yapılan antrenman öncesinde de oyuncularına ilk yarıda oynanan Fenerbahçe maçının kasetini izlettirerek, "Çok basit hatalar yaptığımız bir maçtı. Aynı hataları tekrarlamayıp orta alanda daha fazla topa sahip olursak kazanırız. Bu maç için size fazla taktik verecek değilim. Sizden tek isteğim stres yapmayın" dediği öğrenildi.

Bu arada Beşiktaş Dergisi'nin Nisan sayısına yazı yazan Başkan Yıldırım Demirören, "Beşiktaş Kulübü Başkanı olarak, Yönetim Kurulu arkadaşlarımla birlikte, Türk Futbolu’nun marka değerini koruma ve yükseltme konusundaki kararlılığımızı önce sizler, daha sonra da Türk spor kamuoyu ile paylaşmak isterim. Yine bugün emin adımlarla yürüdüğümüz her iki daldaki zirve yarışında bazı şanssızlıklara uğrasak da, bu kararlılığımızdan asla taviz vermeyeceğimizin önemle bilinmesini isterim. Her konuda olduğu gibi, bu yoldaki önderlik çabamızda da büyük Beşiktaş camiasının hoşgörü ve sabırla arkamızda duracağından eminim. Eşi benzeri olmayan taraftarımızın, en kritik karşılaşmada kaybedilen puanlardan sonra bile gösterdiği olgunluk ve takımına verdiği destek, her türlü övgüyü fazlasıyla hak ediyor. Yine, sahada alın teriyle kazanılmış başarıların gururu ve şerefini taşımanın ayrıcalığını en iyi Beşiktaşlılar bilir" ifadelerini kullandı.



Kategori : SPOR