Hadise kurada besmele çekti

Hadise kurada besmele çekti
Ağır hasta Hadise yarı final öncesi birden iyileşmesini mucize olarak gördü. Yarışma öncesi ve sahnede yaşadıklarını anlattı.Abone olRusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenen 54'üncü Eurovision Şarkı Yarışması'nın birinci yarı final elemelerinde finale kalmayı başaran Hadise, yarışma öncesi çok hasta olduğunu vajinismus ancak mucize sayılacak şekilde iyileştiğini söyledi.

BSEMELE ÇEKTİ

Hadise, finale kalmasının ardından Rusya'ya has matruşkalara yerleştirilen finaldeki yarışma sırası numaralarının çekilişine besmele çekerek, Türk izleyicilerin yoğun alkışları arasında katıldı. Finaldeki şarkı söyleme sırası 18 çıkan Hadise, "ilk 9'u çiftledik ve 18 olduk" dedi.

Hadise, çekilişin hemen ardından düzenlediği basın toplantısında bir Rus gazetecinin "siz bu basın konferansının değil, tüm Eurovision'un en güzel kızısınız. Ben sizden daha güzel kimseyi göremiyorum. Siz, kendinizden daha güzel bir kadın görüyor musunuz" şeklindeki sorusuna, salondaki Rus kızları göstererek, "burada o kadar çok güzel kız var ki, bu soruya nasıl cevap vereceğimi bilmiyorum. Bakın, solumdaki kızlara, sağımdaki kızlara, hepsi bir birinden güzel ve ben burada böyle bir seçim yapamam" yanıtını verdi.

ŞARKI BİTİNCE YENİDEN AĞLIYORUM



Kategori : MAGAZİN