Hadise ilk beşe giremez!

Hadise ilk beşe giremez!
Astrolog Metin Sırma, müzik, magazin ve spor dünyasını ayağa kaldıracak kehanetlerde bulundu. Abone ol

Radyo Klas’ta yayınlanan "Michael Show"a konuk olan astrolog Metin Sırma, müzik, magazin ve spor dünyasını ayağa kaldıracak kehanetlerde bulundu.

Haberturk'un haberine göre; Sırma, bu yı book stand l şampiyonluk ipini Beşiktaş’ın göğüsleyeceği kehanetinde bulunurken; spor dünyasını ayağa kaldıracak bir iddia da bulundu.

Metin Sırma Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Ertuğrul Sağlam’ın Beşiktaş’tan önce Galatasaray’ın teknik direktörlüğü için teklif aldığını ama eski Galatasaray'lı yöneticilerinden camiaya yakın Fatih Altaylı’nın bunu engellediğini açıkladı.

SEDA SAYAN TRT İLE ANLAŞACAK
Sırma, Seda Sayan’ın Kanal D’den ayrılarak TRT ile anlaşacağını; bu anlaşmanın ona şans getirmeyeceğini açıkladı. Seda Sayan’ın astrolojik haritasını yorumlayan Metin Sırma, sanatçının sonbaharda eşi Onur Şan’dan boşanacağını söyledi.

HADİSE İLK 5'E GİREMEZ
Metin Sırma, Hadise’nin Eurovision Şarkı Yarışması'ndaki astrolojik haritasını da yorumladı. Sırma, Hadise’nin ilk beşe giremeyeceğini iddia ederken, “İlk beşe girmezse zaten başarılı sayılmaz” yorumunda bulundu.



Kategori : MAGAZİN