Bahçeliden Güle ağır soru

Bahçeliden Güle ağır soru
MHP Lideri Devlet Bahçeli "Kürt sorunu sınır dışından çözülemez, 2009 fırsatlar yılı" diyen Gül'e ateş püskürdü. 'Hangi ihanete alet ediliyoruz?' diye sordu. Abone olMHP Lideri Devlet Bahçeli'nin grup toplantısında hedefi "Kürt sorununun sınır dışından çözülemeyeceğini, içerde ve dışarıda iyi işler olacağını ve 2009'un T seo ürkiye için fırsat yılı" olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Gül'dü. Bahçeli Gül'e "Bizim hangi ihanete katkıda bulunmamız için servis yapılmamız istenmektedir? Cumhurbaşkanı’nın Kürt sorunu tanımıyla ümit dağıttığı bu ortamda, Türk devletinin mutabık kaldığı zemin nedir? Kimlerle anlaşılmıştır?" diye sordu.

Bahçeli konuşmasına Engelliler ve çiftçinin sorunlarını dile getirerek başladı. Engellilerin sorununun bireysel değil, toplumsal olduğunu söyledi. Çiftçiler içinse  "Esası omurgasından yakalayamayan şekil merkezli AKP hükümeti ile geçen 7 yıl heba olmuştur. Başbakan Erdoğan'ın enflasyonun yüzde 34'den yüzde 4'ye indiğini aradaki farkın da çiftçinin cebine girdiğini söylemesi gerçek değildir. Çiftçimizin cebinde sadece zamanı geçmiş faturalar vardır.
Bu krizde her sektörde yapılan KDV ve ÖTV indirimin çiftçilerden esirgenmesi AKP hükümetinin gerçek yüzünü bize gösterme fırsatı verdi" dedi.

KORUCULARA MAL ETMEK PKK'YA YARAR

[PAGE]

Kategori : POLİTİKA