Kaybeden muhtarIN intikamı acı oldu

  • Ana Sayfa
  • Kaybeden muhtarIN intikamı acı oldu
Kaybeden muhtarIN intikamı acı oldu
Yerel seçimler Düzce'de tuhaflıklara sahne oldu. Koltuğunu kaybeden köy muhtarı seçmenden intikamını aldı.Abone ol

Düzce'nin Cumayeri İlçesi Çamlıpınar Köyü eski muhtarı Sadullah Acar ilk seçildiğinde seçmenlerine kolaylık olsun diye kendi tarlasından yol açtı. 29 Mart yerel seçimlerinde tekrar muhtar seçilemeyince mahalleye verdiği yolu kapattı.

Düzce'nin Cumayeri ilçesi Çamlıpınar köyünde 3 hane ve 11 nüfusun yaşadığı mahalleye giden yol, seçimleri kaybeden eski muhtar tarafından kapatıldı. Mahalle sakinleri muhtarlık seçimlerinde kendisini seo desteklemedikleri için muhtarın yolu kapattığını söylediler.

Edinilen bilgilere göre, eski muhtar Sadullah Acar, ilk muhtar seçildiğinde 3 hanenin bulunduğu mahalleye geçişlerin kolay olması için kendi arazisi üzerinden yol açtı. 29 Mart yerel seçimlerinde tekrar aday olan Sadullah Acar, seçimleri kaybedince tarlasından geçen yolu tel avlu ile kapattı.
Çamlıpınar köyü mahallesi sakinlerinden Kenan Polat yaşanan gelişmeleri şöyle anlattı: ''29 Mart yerel seçimlerinden 2 gün önce muhtar olan Sadullah Acar yanıma gelerek muhtar adayı olarak Harun Gülmez'in adaylıktan çekilmesini istedi. Bize Harun Gülmez'i adaylıktan çekin yoksa yolunuzu kapatırım diye sözlü beyanda bulundu.

Seçim sonuçlarına göre Harun Gülmez'in muhtarlığı kazandığı açıklanır açıklanmaz ayni gün saat 19.30'da mahallenin yolunu kapattı. Tüm ısrarlarımıza rağmen yolu bir türlü açmadı. Kapattığı yoldan kimseyi geçirmeyen Sadullah Acar, okula giden çocukları da korkuttu. Korkan çocuklar uzak bir yoldan okula gidiyor. Ben de evde yatan yaşlı babaannemi el arabası ile uzak yoldan taşıyarak hastaneye götürmek zorunda kaldım."

Eski muhtar Sadullah Acar ise, "O zaman mahalleye iyilik yaptım. Şimdi de vazgeçtim, burası benim tapulu mülküm. Seçim döneminde bana ağır sözlerde bulundular. Ben de bu sözleri kaldıramadım. Kızdığım için yolu kapattım." şeklinde konuştu.

Cumayeri Kaymakamlığı'ndan alınan bilgiye göre, mahallenin eskiden bir yolu olduğu, bu yol terk edilerek Sadullah Acar'a ait tarladan verilen yolun kullanılmaya başlandığı belirtildi. Acar'ın yolu kapatması üzerine eski yolun yeniden yapılarak mahallelinin mağduriyetinin giderileceği öğrenildi.



Kategori : GÜNCEL