Garipoğlunun evi kan kokuyordu

Garipoğlunun evi kan kokuyordu
Kesik baş cinayetinin katil zanlısı hala aranıyor. Polisler cinayetin olduğu geceyi anlattı. Cem'in evi kan lekeleriyle doluydu. İşte korkunç ayrıntılar;Abone olİstanbul'da 3Mart’ta öldürüldükten sonra kafası kesilen ve cesedi Etiler’de bir çöp konteyneri içinde bulunan 18 yaşındaki Münevver Karabulut’un katil zanlısı Cem Garipoğlu, olayın üzerinden 69 gün geçmesine rağmen yakalanamadı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde görevli olan bazı yetkililer ve polis memurları, cinayetteki detayları anlattı.

DERSHANE YARDIM ETTİ

3 Mart akşamı saat 20:00 sıralarında gelen ihbar üzerine Etiler’deki yere giden polis memuru, “Etiler’deki çöp konteynerine gittiğimizde karşılaştığımız manzara korkunçtu. Durumu hemen cinayet ekiplerine bildirdik. Olay yerine birçok cinayet ekibiyle birlikt new york e Asayiş Şube Müdürlüğü Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Köse de geldi. Delillerin kaybolmaması için müdürün talimatı ile çöp konteyneri Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gönderildi. Çevrede bavulu ve gitar çantasını çöpe atan kişileri gören tanıklar aranmaya başlandı. Çöp kutusunun karşısındaki bir işyerinin güvenlik görevlileri, bavulları bir kişinin attığını söyledi” dedi.

Cesedin üzerinde bulunan dershane öğrenci kimliğinden öldürülen genç kızın adının Münevver Karabulut olduğunu öğrendiklerini anlatan bir başka polis memuru, “Genç kızın adresini hemen bulmamız gerekiyordu. O saatte dershane kapalıydı. Dershane yetkililerinin telefonunu bulduk. Kayıtlardan Münevver Karabulut’un ev adresi tespit edildi” şeklinde konuştu.

Bir diğer polismemuru ise sözü arkadaşından devralıp, “Münevver Karabulut’un ailesi Şişli’de oturuyordu. Hemen evine gidildi ve Karabulut ailesi, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Bulunan kimlik ve ceset gösterildi. Genç kız teşhis edildi” ifadesini kullandı. Karabulut ailesine “Münevver’in bir erkek arkadaşı varmıydı?”, “Olay günü nereye gitmişti?” şeklinde sorular yönelten polis ekipleri, Münevver’in Hayyam Garipoğlu’nun yeğeni Cem Garipoğlu ile sevgili olduğu bilgisine ulaştı.

EVİN İÇİ KAN KOKUYORDU

Hemen araştırma yapan polis, Cem Garipoğlu’nun Bahçeşehir’de oturduğunu öğrendi ama cesedin bulunduğu yerde çocuğun dedesinin yaşadığını tespit etti. Cem Garipoğlu’nun ismine ulaşır ulaşmaz da Bahçeşehir’deki evinde arama yapılması içinmahkeme kararı çıkartıldı. Bu arada Garipoğlu’nun Etiler’de oturan tüm akrabalarının adresleri de tespit edilmeye başlandı. Mahkeme kararı ile Bahçeşehir’e gidildi. Bahçeşehir’deki ev jandarma mıntıkasında olduğu için Jandarma Karakolu’na gidildi.

Ve her şey 3 saat içinde belirlendi. Bir polis memuru yaşadıklarını, “Bahçeşehir’deki eve gidildi. Jandarma Karakolu’nda çok beklemedik. Jandarma ekipleri olaya gereken hassasiyeti gösterip bizi eve götürdü. Evde anne Tülay Garipoğlu ve 2 kızı vardı. Cem evde yoktu. Evin içinde tuhaf bir koku vardı. Sanki kan kokuyordu. Arama yapıldı. Ev çok acele toplanmış ve temizlenmiş gibiydi. Kısa süre sonra temizlenmiş kan izleri bulundu. Savcılığa bilgi verildi ve savcılığın talimatı ile olay yeri inceleme ekipleri geldi. Özel ekip gelene kadar evdeki tüm delil sayılabilecek şeyler korundu” diye anlattı.



Kategori : GÜNCEL