Oğlunun katilini gördüğü an!

  • Ana Sayfa
  • Oğlunun katilini gördüğü an!
Oğlunun katilini gördüğü an!
Güngören’de 17 kişi ve bir doğmamış bebeğin katil zanlıları adliyeye getirilirken anne babaların acıları bir kez daha yenilendi. O anlar böyle fotoğraflandı;Abone olGüngören’de 17 kişi ve bir doğmamış bebeğin ölümü, 154 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan bombalı saldırıya ilişkin yargılanmalarına başlanacak 8 tutuklu sanık, adliyeye getirildikleri sırada mağdur yakınlarının tepkileriyle karşılaştı.

Tutuklu bulundukları Tekirdağ F Tipi Kapalı Cezae new york seo vi’nden Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’ne getirilen ve aralarında haklarında 18’er kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmaları istenen Hüseyin Türeli ile Nusret Tebiş’in de bulunduğu 8 tutuklu sanık, cezaevi aracından indirilerek adliye nezarethanesine götürülmek istendi.

TEK BİR OĞLUM VARDI ONU DA ALDILAR

Bu sırada adliye bahçesinde toplanan ve aralarında Güngören’de öldürülen ya da yaralananların yakınlarının olduğu bazı kişiler, polis barikatını aşarak jandarmanın adliyeye götürdüğü sanıklara saldırmak istedi. Adliye bahçesinde önlem alan çevik kuvvet ekiplerince engellenen mağdur ve ölenlerin yakınlarından bazıları, "Ne istediniz onlardan?", "Tek bir oğlum vardı, onu da alıp götürdüler" diye bağırdı.

SANIKLAR "ALAKAMIZ YOK" DİYE BAĞIRDI

Polislerce bariyer dışına çıkarılan bu kişiler, basın mensuplarına da tepki gösterdi. Gruptan bazı kişilerin baygınlık geçirdiği ve ağladığı görüldü.
Bu sırada, polislerden biri de saldırıda hayatını kaybeden Furkan Şentürk’ün babası Mustafa Şentürk’e sarılarak teselli etmeye çalıştı.
Adliye binasına alınan sanıklardan biri "Güngören saldırılarıyla alakamız yok. Bize yapılan komplodur" diye bağırdı. Sanıkların yargılanmasına, İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi’nde başlanacak.

Sanıkların 17 kez müebbetle ve 6 ile 11,5 yıl arasında hapisle cezalandırılması öngörülüyor.



Kategori : GÜNCEL