Fenerbahçede kupa mesaisi

Fenerbahçede kupa mesaisi
Fenerbahçe, Fortis Türkiye Kupası'nda Çarşamba günü Beşiktaş ile yapacağı final maçının hazırlıklarını sürdürdü.Abone ol

Sarı-lacivertli ekip, teknik direktör Luis Aragones yönetiminde Samandıra Kamp Merkezi'nde basına kapalı gerçekleştirdiği antrenmanla, final maçı hazırlıklarının İstanbul etabını t Kuvars kum amamladı.

Isınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenman, top çalma ve kontrollü pas kullanmaya yönelik organizasyonların ardından taktik maçı ve şut çalışmalarıyla tamamlandı.

SELÇUK'UN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Turkcell Süper Lig'deki Denizlispor maçında sakatlanan Selçuk takım antrenmanına katılmayarak tedavisini ve çalışmasını tesislerde sürdürdü.

Selçuk'un yanı sıra sakatlıkları bulunan Can ve Abdülkadir de salonda çalışırken, üç oyuncunun bugün Fenerbahçe Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Taşer tarafından muayene edileceği bildirildi.

İZMİR YOLCULUĞU YARIN

Sarı-lacivertliler, Beşiktaş ile İzmir'de yapacağı final mücadelesi için yarın sabah bu kente gidecek.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel bir uçakla İzmir'e gidecek Fenerbahçe, son çalışmasını yarın akşam 19.30-20.30 saatleri arasında İzmir Atatürk Stadı'nda gerçekleştirecek.



Kategori : SPOR