Genç kızı çılgına çeviren sevgili

  • Ana Sayfa
  • Genç kızı çılgına çeviren sevgili
Genç kızı çılgına çeviren sevgili
Ne boşanıyordu ne de onu bırakıyordu. Genç kız oyalanmaktan bıktı. Yine öyle bir cevap alınca genç kız çılgına döndü.Abone ol

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde genç bir kız, kendisinden ayrılmak istemeyen erkek arkadaşını tabancayla vurarak öldürdü.

Olay, Serdivan ilçesi Yazlık Mahallesi'nde meydana geldi. Balık tutmaktan dönen iki çocuk tarla içinde terk e seo dilmiş olarak bulunan 54 EZ 423 plakalı otomobil içinde bir erkek cesedi gördü. Çocukların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polisler, ölen kişinin Uğur Demirel (29) olduğunu ve ensesinden tek kurşunla vurulduğunu tespit etti. Yapılan inceleme sonucu Demirel'in üç yıldır birlikte olduğu kız arkadaşı Serap S. (21) tarafından vurulduğu belirlendi. Kocaali ilçesinde oturan Uğur Demirel'in kız arkadaşıyla konuşmak amacıyla Serdivan ilçesine geldiği ve mısır tarlasının içinde durdukları öğrenildi. Demirel'den ayrılmak istediğini söyleyen genç kızın aldığı ret cevabı üzerine dedesine ait 7,65 milimetre çapında tabancayla erkek arkadaşını ensesinden vurarak öldürdüğü öğrenildi.

Polisin yaptığı araştırma sonucu Serap S., Adapazarı'nda bulunan evinde yakalandı. Genç kız verdiği ifadesinde, "Uğur Demirel bana sürekli 'eşimden boşanacağım seninle evleneceğim' dedi. Beni sürekli oyaladı. Kendisinden ayrılmak istediğimi söyledim. Beni bırakmayacağını belirtti. Bende son kez konuşmak için buluştuk. Ayrılmak istedim. O olmaz deyince yanımda bulunan silahla vurdum" diye konuştu.



Kategori : GÜNCEL