Öfkeli damadı tutmak ne mümkün

  • Ana Sayfa
  • Öfkeli damadı tutmak ne mümkün
Öfkeli damadı tutmak ne mümkün
Kayınpederine kızdı, kafayı buldu. Öfkeli damat telefonda yanına geliyorum deyince polis yollara döküldü.Abone ol

Çorum'da kayınpederine kızdığı bildirilen bir kişi polisin ''dur'' ihtarına uymayınca kullandığı otomobilin lastiklerine ateş açıldı. Otomobil, yolun tırla trafiğe kapatılması sonucu durdurulabildi.

Ankara'da yaşayan Erhan Şahin (36), Çorum'un Alaca ilçesinde yaşa Silis kumu yan kayınpederiyle telefonda tartıştı. Tartışmada kayınpederine ''Alaca'ya geliyorum'' dediği ve tehdit ettiği iddia edilen Şener, 06 AS 5322 plakalı otomobiliyle Ankara'dan yola çıktı.

Şener'in Alaca'daki kayınpederi de İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü arayarak, ''damadının kendisini tehdit ettiğini ve kendisine zarar vermek için ilçeye geleceğini'' söyledi. Kontrol noktası oluşturan polis, Erhan Şener yönetimindeki otomobili ilçe girişinde durdurmak istedi. ''Dur'' ihtarına uymayan Şener, otomobille Sungurlu'ya doğru kaçtı.

Sungurlu Bölge Trafik İstasyonu'nda görevli ekip tarafından durdurulmak istenen sürücü Şener, otomobili polislerin üzerine sürdü. İlk önce havaya ateş açan polis, sonra otomobilin lastiklerine ateş etti. Açılan ateş sonucu da durdurulamayan Şener'in kullandığı otomobil, ikinci kontrol noktası olan Budaközü kavşağında, polis ekiplerinin aynı istikamete giden bir tırla yolu trafiğe kapatmasıyla durdurulabildi.

Gözaltına alınan Şener'in kontrolde 300 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.



Kategori : GÜNCEL