Fenerin iflah olmaz basketçisi

Fenerin iflah olmaz basketçisi
Taksi şoförüyle tartışıp herkesin içinde taksiye işeyen Fenerbahçeli basketbolcu bu kez kafede olay çıkardı.Abone ol

Solomon kafeden kovuldu
Suadiye’deki Vapiano Kafe’de ödeme kuralına uymak istemeyip garsonlara küfreden F.Bahçe Ülker’li oyuncu, mekan sahibi tarafından kafeden çıkartıldı

F.BAHÇE Ülker’de daha önce oynadığı dön seo emde taksi şoförüyle tartışan ve herkesin gözleri önünde taksiye işeyen Willie Solomon, bu sefer de Suadiye’de gittiği kafede olay çıkarttı. F.Bahçeli futbolcuların da müdavimi olduğu Suadiye’deki Vapiano kafede müşterilerin harcamaları, aldıklar karta işletiliyor ve hesap ödenirken kart teslim ediliyor.

SOLOMON bu kafeye ilk gidişinde sisteme uymamak istemiş ve “Yerim içerim, hesabı da kartsız öderim” diyerek ititraz etmişti. Kafe yetkilileri de ABD’li basketbolcunun ısrarlı tavrı sonrası bir seferliğe mahsus olmak üzere bu uygulamadan vazgeçmişlerdi.

ANCAK ABD’li oyuncu geçtiğimiz günlerde yanında misafirleriyle gittiği bu kafede yine kart alarak ödeme yapmayı kabul etmedi. Kafe çalışanları ise kart alması gerektiğini Solomon’a iletince, isteği yerine getirilmeyen yıldız oyuncu, garsonlara küfür etmeye başladı. Ortam gerilince kafe sahibi Solomon’un mekandan çıkmasını istedi ve yıldız oyuncuyu “Artık buraya gelmeni istemyoruz, çünkü seni içeri almayacağız” diyerek uyardı. (Ali Can-Vatan)



Kategori : SPOR