Eşiyle akrabasını uygunsuz şekilde yakaladı

  • Ana Sayfa
  • Eşiyle akrabasını uygunsuz şekilde yakaladı
Eşiyle akrabasını uygunsuz şekilde yakaladı
Evine girip çıkan akrabasından şüphelenmişti. Eşini ve adamı izlemeye aldı. Adam eve girince o da arkasında girdi. Olayın sonu kanlı bitti. Abone ol

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bir kişi, eşiyle uygunsuz şekilde yakaladığı akrabasını vurarak öldürürken, eşini de yaraladı.

Edinilen bilgiye göre, Mardin'in Mazıdağı ilçesinden Viranşehir ilçesine çalışmaya gelen M. Salih T. (45) ve akrabası Fahrettin T. (29), ai Sohbet Odalari leleriyle birlikte Altınsu köyüne yerleşti.

Evine gelen akrabası M. Salih T. ile eşi Nurhayat T.'nin hareketlerinden şüphelenen Fahrettin T., ikisini de takibe aldı.

"İşe gidiyorum" diyerek evden ayrılan Fahrettin T., evin çevresinde gizlenerek gözetlemeye başladı. Kısa bir süre sonra eve M. Salih T.'nin geldiğini gören Fahrettin T., sinirlenerek eve girdi.

EŞİ VE AKRABASINI UYGUNSUZ ŞEKİLDE YAKALADI

[PAGE]



Eşi ve akrabasını uygunsuz şekilde yakalayan Fahrettin T., evdeki av tüfeğiyle rastgele ateş etmeye başladı. Fahrettin T., evden çıkarak kaçmaya çalışan eşi Nurhayat T. ve M. Salih T.'nin arkasından ateş etti. İkisinin de yere düştüğünü gören şahıs, çocuklarını alarak kayıplara karıştı.

Silah sesleri üzerine olay yerine gelen köy sakinleri, jandarmaya haber verdi. Köye gelen jandarma ekipleri, M. Salih T.'nin vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunla hayatını kaybettiğini belirledi. Yaralanan Nurhayat T.ise Viranşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Savcılığın incelemesinin ardından otopsi için Şanlıurfa'ya gönderilen M. Salih T.'nin cesedinin daha sonra Mardin'e bağlı Mazıdağı ilçesine gönderileceği bildirilirken, jandarma ekipleri zanlının yakalanması için çalışma başlattı.



Kategori : GÜNCEL