Sahadaki kavga maçı tatil etti

Sahadaki kavga maçı tatil etti
Gaziantep'te yapılan Kırıkhanspor-Şanlıurfa Karaköprüspor arasındaki Üçüncü Lig'e terfi maçı, futbolcuların kavga etmesi nedeniyle tatil edildi.Abone ol

Gaziantep'te yapılan Kırıkhanspor-Şanlıurfa Karaköprüspor arasındaki Üçüncü Lig'e terfi maçı, futbolcuların kavga etmesi nedeniyle tatil edildi.

Alınan bilgiye göre, Şehitkamil İlçe Stadı'nda yapılan karşılaşmanın bitimine bir dakika kala 2-1 önde olan Kırıkhanspor'da seo oyuncu değişikliği yapıldı. Kırıkhanspor'un oyundan aldığı futbolcunun sahadan yavaş adımlarla çıkmasına tepki gösteren Karaköprüsporlu futbolcularla Kırıkhansporlu futbolcular arasında tartışma çıktı. Tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü ve futbolcular birbirlerini darp etti.

Karşılaşmanın hakemi sahaya polisleri davet etti ve bu sefer de polislerle her iki takım futbolcuları arasında sert tartışma ve itiş kakış yaşandı.

Polisin kavgayı yatıştırmasının ardından, karşılaşmanın hakemi her iki takımdan bazı futbolcuları kırmızı kart göstererek oyun dışı bıraktı. 6 futbolcusu kırmızı kart gören Karaköprüspor takımı sahada 5 kişi kalınca, karşılaşmanın hakemi müsabakayı tatil etti.

Hafif yaralanan futbolcular Mustafa Doğan, İsmail Doğan, Ömer Faruk Güzel, İsmail Yılmaz, Mahmut Hançer, Fahri Coşkun, Bakil Levent Kaya, Bekir Serman Akıl, İsmail Demirkol, Mustafa Doğan ve Mehmet Sıddık Balcı'nın Özel Sani Konukoğlu Hastanesi'nde tedavi oldukları ve futbolculara süresi 2 ile 6 gün arasında değişen iş göremez raporu verildiği kaydedildi.

Bu arada, Futbol İl Temsilcisi Vakıf Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, olaydan büyük üzüntü duyduklarını belirterek, karşılaşmaya ilişkin kararı Türkiye Futbol Federasyonu'nun vereceğini söyledi.



Kategori : SPOR