Bu kez hediye veren Münevver değil annesi!

  • Ana Sayfa
  • Bu kez hediye veren Münevver değil annesi!
Bu kez hediye veren Münevver değil annesi!
Başı kesilerek öldürülen Münevver Karabulut'un annesi bugün mezarı başında Yasin okudu. Kızına bir de hediyesi vardı. Abone ol

İstanbul Etiler'de başı testereyle kesilerek öldürüldükten sonra parçalanmış cesedi çöpe atılan lise öğrencisi Münevver Karabulut cinayetinin üzerinden tam 69 gün geçti. Ancak katil zanlısı Cem Garipoğlu henüz bulunamadı.

Aradan geçen sürede Karabulut'un baba ocağı Bolu'nun Mengen ilçesine bağlı Kayabaşı köyündeki mezarı çiçekler açtı. Oysa Münevver yaşasaydı, bugün bir kucak dolusu çiçekle annesinin Anneler Günü'nü kutlayac Deniz kumu aktı.

Olamadı. Daha 17 yaşında vahşi bir cinayete kurban giden Münevver'in annesi Nagihan Karabulut'u İstanbul'daki evinden alıp Bolu'ya götürdük. Mezarı başında kızıyla buluşan acılı anne, "Sana geldim pamuk kızım. Sana misafirliğe geldim" diye feryat etti. Dualar okudu, göz yaşı döktü. Acılı baba Süreyya Karabulut da eşinin yanından bir an olsun ayrılmadı. Kızının toprağına su verdi.

KIZINA HEDİYE VERDİ

Acılı çift, gidiş dönüş 7 saat süren yolculuk boyunca sürekli sigara içti. Bir ara Nagihan Karabulut, kendilerini izlediğine inandığı kızı Münevver'e Anneler Günü'nde bir hediye vereceğini söyledi. Karabulut, "Benim sigara içmemi hiç istemezdi. Ona Anneler Günü'nde bir hediye vereceğim. Son sigaramı içip, sigarayı bırakacağım" diye konuştu. Geçtiğimiz yıl Anneler Günü'nde Münevver'in kendisine gri renkte bir 'fular' aldığını belirten acılı anne, "Bana 'Bu fuları beraber kullanabiliriz' demişti. Ama artık yok. Bir daha geri gelmeyecek. Daha önce de kardeşi Enver'le birlikte bir yüzük ve bileklik almışlardı. Yüzük, birbirini tutun iki elin üzerine taş figüründen. Ama artık takmıyorum" dedi.

BİRİ HARİÇ TÜM ANNELERİ KUTLADI

Tüm annelerden kızı için dua etmelerini isteyen acılı anne, "Biri hariç tüm annelerin Anneler Günü kutlu olsun" diyerek katil zanlısının annesi Tülay Garipoğlu'na isim vermeden mesaj yolladı. Karabulut, sözlerini "Bazen düşünüyorum. Bilgili, kültürlü, birikimli bir çocuk deniyor. Aile de varlıklı bir aile. Çocuklarına tüm imkanları sağlamışlar. Peki ama nasıl oldu bu? Allah'ın verdiği bir cana nasıl kıyabildi? Demek ki bir şey eksik. Tüm anneler çocuklarına manevi yönden sahip çıksın" diye konuştu




Kategori : GÜNCEL