Dayak yok cezalandırma var!

Dayak yok cezalandırma var!
Mustafa Erdoğan havalanındaki "dayak görüntüleri" hakkında konuştu. "Dayak yok saygısızlık var" dedi ve durumu şöyle anlattı;. Abone ol

Anadolu Ateşi ve Troya'nın Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan'ın Mısır turnesi dönüşü Atatürk Havalimanı'nda Kazım Balta isimli bir dansçısını tokatladı en iyi sohbet sitesi ğı ortaya çıktı.

ERDOĞAN KENDİNİ SAVUNDU

Kazım Balta isimli dansçının Mısır'a giderken de, dönüşte de sarhoş olduğunu belirten Mustafa Erdoğan, "Saygısız, yaşam biçimine dikkat etmeyen dansçılar cezalandırılır, gruptan atılır. Mısır'a giderken de, dönüşte de free shop'ta çantasını ağzına kadar içki şişesiyle dolduran sürekli sarhoş dolaşan, tütün içen, 10 yıldır ekmek yediği yere saygısızlık yapan biri bizimle çalışamaz. Uçakta içip içip sarhoş oldu, bir de havaalanında yine çantasına içki ve tütünle doldurdu. Şimdiye kadar 1000 dansçı yetiştirdim, hiç böyle bir olay olmadı. Bizim kurallarımız açık ve nettir. Dansçılarımızın gittiği ülkelerin kültürlerini öğrenmek için CD ve kitap almaları gerekiyor, içki satın almaları kesinlikle yasak. Bu kişi yasaklarımızı çiğnedi. Dayak olayı ise kesinlikle yok" diye konuştu.

İŞTE O DAYAK GÖRÜNTÜLERİ

[PAGE]

Kategori : MAGAZİN