Korku filmindeki gibi katledildi

Korku filmindeki gibi katledildi
Sevdiği kız kendini terk etmişti. Cani adam kızın yeni sevgilisini öldürmeye karar verdi. Öldürme yöntemini ise bir korku filminden buldu. Abone ol

Arkadaşıyla bir olup, evlilik teklifini reddeden kızın yeni sevgilisini 'Kanlı mesaj (Severance)' adlı korku filmindeki gibi ağaca bağlayarak yakan İngiliz genç tu Kuvars kum tuklandı.

İngiltere'nin Northfolk kentinde 19 yaşındaki Jonathan Clarke, evlilik teklifini reddeden kızın sevgilisini korkunç bir yöntemle öldürdü. Kıskanç âşık, 17 yaşındaki Simon Everitt'i, sinemada izlediği "Severance" adlı filmdeki gibi katletti.

ÖZ ANNESİ İHBAR ETTİ

Arkadaşları, ağaca iple bağlanan kurbana zorla benzin içirildikten sonra yakıldığı sahneyi sinemada izleyen Clarke'ın "Simon'ı da işte böyle öldüreceğim" dediğini açıkladı. Kısa süre sona kıskanç katilin sözünü tuttuğu ortaya çıktı! Yanına bir arkadaşını da alan Jonathan Clarke, Everitt'i kaçırıp otomobil bagajında ormana götürdü. Kurbanını ağaca bağlayan Clarke, tıpkı filmdeki gibi önce talihsiz gence zorla benzin içirdi. Sonra üstüne benzin döküp yaktı. Cesedi ormana gömen Clarke her şeyi annesine anlatınca yakalandı. İki genç, Everitt'i intikam için kaçırdığını itiraf etti. Ancak yakarak öldürme suçunu birbirlerinin üzerine attı.



Kategori : GÜNCEL