Aslan Ankaraya eksik gitti

Aslan Ankaraya eksik gitti
Turkcell Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Hacettepe ile karşılaşacak olan Galatasaray, Ankara'ya gitti. Abone ol

Sarı-kırmızılı ekipte, sakatlıkları bulunan Nonda, Servet, Serkan Çalık, Serkan Kurtuluş ile cezası süren Arda kadroda yer almadı. Sakatlığı geçen Emre Güngör ise kadroya dahil edildi.

Hacett sohbet yap epe karşılaşmasının hazırlık çalışmalarını 19 Mayıs Stadı'nda saat 18.30'da basına ve taraftara kapalı yapılacak bir antrenmanla tamamlayacak olan Galatasaraylı futbolcular, daha sonra kampa girecek.

Hacettepe maçının kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:

Morgan De Sanctis, Orkun Usak, Emre Aşık, Emre Güngör, Semih Kaya, Hakan Balta, Volkan Yaman, Barış Özbek, Mehmet Topal, Ayhan Akman, Cassio Lincoln, Milan Baros, Harry Kewell, Sabri Sarıoğlu, Aydın Yılmaz, Yaser Yıldız, Ümit Karan, Hasan Şaş, Alpaslan Erdem.

GS MOBİLE'DE İMZA GÜNÜ

Galatasaraylı futbolcular, yarın saat 14.00'de Bilkent Galatasaray Store'da taraftarla bir araya gelerek, GSMobile hatlarını ve lisanslı ürünlerini imzalayacak.

Yeni bir hat satın alarak ya da mevcut hattının numarasını GSMobile'e taşımak isteyen taraftarların, yanlarında nüfus cüzdanı fotokopisi ve adres gösterir bir belge (elektrik, su, doğalgaz faturası) bulundurmaları gerekiyor.



Kategori : SPOR