Diego Lugano kararını verdi

Diego Lugano kararını verdi
Gidecek mi kalacak mı? Fenerbahçeli taraftarların merakla beklediği Lugano sonunda kararını verdi. Abone ol

İtalyan kulüplerinin tekliflerini geri çeviren tecrübeli futbolcu, Samandıra’da kendisini ziyaret eden vatandaşlarına Türkiye’den ayrılmayacağını açıkladı. F.Bahçe ve taraftarını çok sevdiğini anlatan Lugano, 2 yıl daha forma giyeceğini dil seo e getirdi.

Hürriyet'ten Sadi Kemal Yaşar'ın haberine göre sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Uruguaylı yıldız iki yıl daha kalacak. Alex, Deivid ve Carlos ile nikah tazeleyen yönetimin çabaları mutlu sonla bitti.

Asbaşkan Mahmut Uslu ve Ali Yıldırım ile görüşmesinde ücretine zam isteyen Lugano prensipte anlaştı. Bu müjdeli haber önceki gün İstanbul’a gelen ve "geçerken uğradık" diye Samandıra’nın yolunu tutan Uruguaylı aileden çıktı. 1977 model araba ile dünya turuna çıkan baba Hermano, İsmael ve Marcio’dan oluşan Uruguaylı gezginler, Lugano ile bir süre sohbet ettiler. Lugano Türkiye’de kalacağını, F.Bahçe ile yeniden anlaştığını açıkladı.

Yıldız futbolcu en büyük üzüntüyü 5 maçlık ceza aldığı Galatasaray maçından sonra yaşadığını dile getirerek, "Bazı insanlar, benim bilerek kırmızı kart gördüğümü söylediler. Bunu asla haketmedim" dedi.

Önceki gün Hürriyet gazetesini ziyaret eden Uruguaylı aile, "Lugano sezon sonu ayrılıyor" yorumlarına, "Kesinlikle doğru değil. Lugano Türkiye’de kalmaya karar verdi.



Kategori : SPOR