Fiatın taksi-dolmuş aracı satışta

  • Ana Sayfa
  • Fiatın taksi-dolmuş aracı satışta
Fiatın taksi-dolmuş aracı satışta
2008 yının ticari aracı seçilen Fiat Scudo yeni versiyonunu satışa sundu.Fiat bu modeliyle cebinizide düşünmüş.Abone ol

Fiat Ticari Araçların, Avrupa'da ''2008 Yılının Ticari Aracı'' seçilen Fiat Scudo'nun kısa mesafeli toplu taşıma ihtiyacına göre revize edilen ''taksi dolmuş'' versiyonunu satışa sunduğu bildirildi.

Fiat Ticari Araçlar ticari ürün gamında yer alan Fiat Scudo'nun ÖTV indirimiyle dah seo a da avantajlı hale gelen 90 HP'lik ekonomik 1.6 Multijet motorlu versiyonuyla, ''taksi dolmuş'' pazarında yerini alıyor.

Çekici tasarımı, sürüş konforu ve zengin standart donanımının yanı sıra 7 artı 1 oturma düzeniyle de ön plana çıkan Fiat Scudo'nun ''taksi dolmuş'' versiyonunun, düşük ''Motorlu Taşıtlar Vergisi'' avantajıyla da fark yaratmayı başardığı bildirildi.

Kabin içinde yolcular ve sürücü için geniş ve modern bir yaşam alanı sunan Fiat Scudo'nun ''taksi dolmuş'' versiyonunda, EBD destekli ABS, sürücü hava yastığı, klima, sürgülü sağ kapı, direksiyondan kumandalı CD çalarlı müzik sistemi, gövde rengi tamponlar, ısıtmalı ve elektrikli yan aynalar, yükseklik ve derinlik ayarlı hidrolik direksiyon ve tüm koltuklar için gergili emniyet kemeri gibi donanımların, standart olarak sunulduğu kaydedildi.

Fiat Scudo'nun, 180 Nm maksimum tork üreten motorunun etkisiyle düşük hızlarda ve tam yükle dahi yüksek ivme ve esneklik şeklinde kendini gösterecek şekilde ''etkinlik ve verimlilik'' ile eş anlamlı bir performans sergileyebildiği belirtildi.

Fiat Scudo 1.6 Multijet'in, 7,2 litrelik ortalama yakıt tüketim değeriyle, bin 110 kilometreyi aşan bir menzile erişebildiği bildirildi.



Kategori : GÜNCEL