Fenerbahçede çeket kavgası

Fenerbahçede çeket kavgası
Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı Başkanı Aziz Yılmaz, bir basın toplantısı düzenleyerek yaklaşan kongre öncesi Aziz Yıldırım'a yönelik eleştirilerde bulundu. Abone ol

Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı Başkanı Aziz Yılmaz, bir basın toplantısı düzenleyerek yaklaşan kongre öncesi Aziz Yıldırım'a yönelik eleştirilerde bulundu.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın altındaki lokalde gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Aziz Yılmaz, gönlündeki adayı açıklayacağını belirtip, cebinden bir kağıt çıkardı. Daha sonra kürsünün yanındaki sandalyenin üzerindeki ceketi ön tarafa getiren Yılmaz, "Bir aday da ceket. Medyada, 'Ceketini koysa kazanır' diyorlar ya, işte o ceket bu" seo derken, kağıttaki yüzü siluet şeklindeki portreyi göstererek, "Bu portrede Aziz Yıldırım vardı, şimdi boş. Gönlümüzdeki adayın yeri boş, şimdi aday arıyoruz. Kongreye kadar çalışacağız. Buna Aziz Yıldırım da oturabilir. Biz, başkanımız gibi, 'Bana karşı olan, benim düşmanımdır' diye bakmıyoruz. O daha iyi bir liste yaparsa, destekleriz. Biz hasım değiliz, hizmet yarışı yapacağız" dedi.

Kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın kongrelerde başkanlık yarışını kaldırdığını belirterek, "Başkan Aziz Yıldırım'ın yaptıklarını yok sayamayız. Aziz Yıldırım, kongrelerde yarışı kaldırdı. Bunu yaparken de iğrenç oyunlar oynadı. Onun yanındakiler, ona biyat eden, adam olmayan insanlardır. Aday olmaya kalkan insanları kulüpten ihraç ettirerek, bugüne kadar olan seçimlere tek aday olarak girdi. Kendisinin de kabul ettiği gibi, kavgayla beslenen bir yapıya sahip. En sonunda beni de kara listeye aldı" diye konuştu.

Vakfın iki kere kumar baskını yediğini sözlerine ekleyen Yılmaz, "İlkinde bir sonuç çıkmazken, ikincisinde 3 polis minübüsü gelip, çalışanlarımı gözaltına aldı. Benim bu zamana kadar hiç yemediğim kara lekeyi alnıma sürdürdü. Bu olanlar, aslında bizi değil, Fenerbahçe Kulübü'nü küçük düşürdü. Bu olaylardan sonra 10 gün boyunca bekledim. Ama Başkan, bana bir geçmiş olsun bile demedi. Kulübe sahip çıkmaya mecburuz. Kulüple tam bir despotizm havası hakim. Aziz Yıldırım'a sormadan bir eşyanın bile yeri değiştirilmiyor. Bütün gruplarla arası kötü. Çoğunu da kapattırdı" diye konuştu.

Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı Başkanı Aziz Yılmaz ayrıca, "Keşke Ali Koç gibi bir aday olsa. Ali Koç aday olursa, bütün Fenerbahçelilerin onun arkasında olacağına inanıyorum" dedi.

Aziz Yılmaz son olarak, Aziz Yıldırım'ın adaylığını hala açıklamamasının sebebini şu cümlelerle açıkladı:
"Aziz Yıldırım, karşısına çıkacak olan adayı bitirmek için adaylığını açıklamıyor. Ama bu kongrede aday çıkaracağız. Bir aday Şadan Kalkavan. Biz de bir aday çıkartıp, bu kongreyi tam bir yarış haline getireceğiz" şeklinde konuştu.



Kategori : SPOR