Galatasarayda iki şok gelişme

Galatasarayda iki şok gelişme
Bülent Korkmaz, tecrübeli oyuncular Ümit Karan ve Hasan Şaş'ı yarın oynanacak olan Ankaragücü maçının 18 kişilik kadrosuna almadı. Abone ol

Bülent Korkmaz'ın bu kararı ise değişik yorumlara neden olurken, iki futbolcunun kalan haftalarda sadece antrenmanlara çıkacağı ancak maç kadrolarına alınmayacağı ileri sürüldü.

Futbol Şube Sorumlusu Haldu seo n Üstünel ise kararın teknik direktör Bülent Korkmaz tarafından verildiğini ve antrenmanlara çıkan iki tecrübeli futbolcunun kadro dışı bırakılmadıklarını söyledi.

Ancak Haldun Üstünel'in bu açıklamasına rağmen, Bülent Korkmaz'ın şimdiye kadar hemen her maçta şans verdiği iki eski takım arkadaşını birden bire kadroya almaması dikkat çekti.

Korkmaz'ın bu kararında yönetimin de etkili olduğu iddia edilirken, geçen hafta Ankara dönüşü iki futbolcunun taraftarlarca şiddetli bir şekilde protesto edilmelerinin de bu kararda etkili olabileceği ifade ediliyor.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA

Galatasaray Kulübü'nden konu hakkında yapılan açıklamada ise şu sözler yer verildi:

"Kaptanlarımız Ümit Karan ve Hasan Şaş ile alakalı hiçbir sorun yoktur ve adı geçen oyuncular diğer takım oyuncularımızla birlikte çalışmalarına devam etmektedir.

Maç kadrolarını oluşturma yetkisinin ise yalnızca Teknik Direktörümüz Bülent Korkmaz'a ait olduğunu ve yönetimimizin bu konuda herhangi bir tasarrufunun bulunmadığını hatırlatırız."



Kategori : SPOR