Kütüphanenizde mutlaka olsun!

Kütüphanenizde mutlaka olsun!
Eğitim bilimleri ve kişisel gelişim uzmanı Murat Ertan'ın kitabı "Tarihi Sözler Antolojisi" ikinci baskısıyla yeniden raflarda. İşte o önemli kitap;Abone ol

Eğitim bilimleri ve kişisel gelişim uzmanı Murat Ertan'ın kitabı "Tarihi Sözler Antolojisi" ikinci baskısıyla yeniden raflarda. İşte o önemli kitap;

Atalarımızın yaptıkları tarihi, günümüze aktaran en önemli unsur ş seo üphesiz tarihçilerimizin değerli çalışmalarıdır. Geçmişte yaşayan kıymetli fikir adamlarının sözleri ve atasözleri ise günümüze kadar aktarılarak tarihi anlamamıza yardımcı olmaktadır. Bu yönüyle atasözleri ve özdeyişleri söylendikleri dönemleri yansıtmaları açısından değerli başvuru kaynakalrıdır.

Eğitim uzmanı Murat Ertan bu alandaki hassasiyetini "Tarihi Sözler Antolojisi" adlı çalışma ile ilgi duyan insanların kütüphanelerinde bulunduracakları eşsiz bir eser sunmaktadır. Değerli eseri için Murat Ertan'ın içtenlikle kutlar çalışmalrında başarılar dilerim.

Prof. Dr. Nizami Aktürk
Gazi Üniversitesi: Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi
Milli Eğitim Bakanlığı, Eğititim Teknolojileri Genel Müdür

> Eğitim Bilimleri ve Kişisel Gelişim Uzmanı Murat ERTAN'ın "Tarihi sözler antolojisi" kitabı; konu başlıklarına ve alfabetik sıraya göre hazırlanmıştır.

> Akademik anlamda hazırlanan eserde, 375 konu başlığı ve 6700 veciz söz bulunmaktadır.

> Kaynakçası açısından da etkili olan eser, kısa sürede 2 baskı yapmış ve eğitimciler tarafından alanında en güçlü kaynak olarak görülmektedir.



Kategori : MAGAZİN