Türkiyede seks pazarı iddiası

Türkiyede seks pazarı iddiası
Amerikan PPB kanalında öyle bir belgesel yayınlandı ki Türkiye'yi rezil etti! Hem Türkler hem de Türk polisi suçlandı.Abone olAmerikan PPB kanalı yine yaptı yapacağını! Soykırım iddialarının yer aldığı Ermeni belgeselini yayınlıyarak Türklerin büyük tepkisini çeken PPB, bu kez de İstanbul'a geldi ve Aksaray'ı Türkiye'nin seks mikro beton kaplama cehennemi olarak ilan etti. İşte belgeselde anlatılanlar;

Amerikan PBS kanalında ekrana getirilen belgeselde Ukraynalı seks kölelerinin Türkiye’deki hayatlarına yer verildi. ‘Midnight Express’ (Geceyarısı Ekspresi) filminden sonra Türkiye'nin çok kötü gösterildiği televizyon belgeselinde, Aksaray'da satılan seks kölelerinin Türkiye’de insanlık dışı şartlarda nasıl kullanıldığı anlatıldı.

Belgesel için konuşan Ukraynalı kızlar Türk polisine de hizmet verdiklerini iddia ettiler. Belgeselde Türkiye özellikle seçilmiş birbirinden çirkin görüntülerle anlatıldı.

Prodüktör Ric Esther Bienstock tarafından çekilen belgeselde daha önce kadın satıcılığı yapan ‘Vlad’ adlı Ukraynalı'nın anlatımlarına, Olga isimli kadın tüccarının gizli kamerayla çekilen görüntülerine, Ukraynalı Viorel’in Türkiye’de köle tüccarlarının eline düşen karısı Tanya’yı bulma mücadelesine yer verildi.

UKRAYNALI KADINLAR NELER
ANLATTI?
AYRINTILAR HABERİN DEVAMINDA....

[PAGE]

Kategori : GÜNCEL