Dizi oyuncuları jenerikte öğrendi

  • Ana Sayfa
  • Dizi oyuncuları jenerikte öğrendi
Dizi oyuncuları jenerikte öğrendi
Dizilerden biri daha yayından apar topar kaldırıldı. Öyle ki dizi oyuncuları jeneriğin sonunda haberdar olabildiler.Abone ol

TRT'de yayınlanan "Canını Sevdiğimin İstanbul'u" dizisi büyük ümitlerle başlamıştı. Hatta başrolde oynayan Tuba Ünsal ve Vural Çelik, çeşitli televizyon kanallarındaki programlarda dizinin kriminal komedi olarak Türkiye'de bir ilk olduğunu belirtmiş ve ersağ üye diziye çok inandıklarını söylemişlerdi.

Amerika'ya yerleşmeyi düşünen Tuba Ünsal, bu diziyle birlikte planlarını da askıya aldığını belirtmişti. Ünsal, Saba Tümer'in programında uzun bir süredir çalışmaları süren diziye olan umudunu dile getirmişti.

Replik Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği dizinin ekibi geçen hafta biraraya gelerek reytinglerin iyi gitmediği diziyle ilgili bir toplantı düzenledi. Vural Çelik ve Tuba Ünsal'ın gelmedikleri toplantıda, bu hafta ilk iki bölümün kolajının yayınlanmasına karar verilirken ekipten de ücretlerinde indirim yapmaları istendiği öğrenildi.

Salı günleri yayınlanan dizi, bu hafta Çarşamba akşamı yayınlandı. Oyuncular da dahil olmak üzere tüm ekip dün akşam kolaj yayınlanmasını beklerken stoktaki 3. bölüm yayına girdi. Asıl sürpriz ise dizinin sonunda yaşandı. Televizyon Gazetesi'nin edindiği bilgiye göre, oyuncular da dahil olmak üzere, Cumartesi günü 4. bölümün çekimleri için hazırlanan ekip, jenerikten sonra 'SON' yazısını görünce şaşkına döndü. Dizinin ekibe haber bile verilmeden neden böyle apar topar bitirildiği ise merak konusu oldu... (televizyon gazetesi)



Kategori : GÜNCEL