AK Partili üyenin seçim intikamı

  • Ana Sayfa
  • AK Partili üyenin seçim intikamı
AK Partili üyenin seçim intikamı
Başkanlığı CHP'ye kaptıran AK Partili meclis üyesi hıncını 44 yaşındaki bir köşe yazarından çıkardı, hemde tekme tokat!Abone ol

Antalya´nın Alanya İlçesi Mahmutlar Beldesi´nde yerel bir gazetenin muhabiri 44 yaşındaki Sedat Şahiner, AKP´li Belediye Meclis Üyesi Abdullah Pişkin tarafından belediye binası içinde sille tokat dövül ersağ üyelik dü.Olay anı belediyenin güvenlik kameralarına yansıdı.

Alanya´nın Mahmutlar Beldesi´nde günlük yayınlanan Mahmutlar Haber Gazetesi´nin muhabiri Sedat Şahiner, belediye meclis toplantısını izlemek üzere bugün öğleden sonra belediye binasına geldi. Şahiner´in toplantının sonuna gelindiğinde salondan ayrılmasının ardından AKP´li Meclis Üyesi Abdullah Pişkin de koşar adımlarla salondan çıkarak yayına geldi.

GAZETECİ ŞİKAYETÇİ OLDU!

Pişkin, kısa bir süre konuştuğu gazeteci Şahiner´e tekme ve yumruklarla saldırmaya başladı. Belediyenin merdivenlerinde gazeteciyi döven AKP´li Meclis Üyesi Abdullah Pişkin´i güvenlik personeli güçlükle sakinleştirdi. Gazeteci Şahiner´in saldırıda fotoğraf makinesi kırıldı. Belediyenin güvenlik kameraları da olayı saniye saniye kaydetti. Olay yerinden ayrılan gazeteci Sedat Şahiner, Mahmutlar Jandarma Karakolu´na giderek Pişkin´den şikayetçi oldu. Şahiner daha sonra Alanya Devlet Hastanesi´ne giderek darp edildiğine dair rapor aldı.



Kategori : POLİTİKA