3 yaşındaki çocuğu döve döve öldürdüler

  • Ana Sayfa
  • 3 yaşındaki çocuğu döve döve öldürdüler
3 yaşındaki çocuğu döve döve öldürdüler
Üvey anne ve öz baba çocuğu hastaneye düştü diye getirdiler. Çocuk öldü ama gerçek anne olayı araştırınca gerçek çıktı. Abone ol

Kastamonu'nun Devrekani ilçesinde, 3 yaşındaki bir çocuğun aile dayağı sonucunda hayatını kaybettiği iddia edildi.

Ersin C., 4 Mayıs günü ailesi tarafından baygın bir vaziyette Devrekani Devlet Hastanesi'ne getirild seo i. İnşaat işçiliği yapan baba Burhan C.(30) ve çocuğun üvey annesi Muradiye K.'nin (27) yüksekten düştüğü iddiasıyla getirdikleri çocuk, durumunun ağır olması nedeniyle Kastamonu Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan minik Ersin, burada tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

DÜŞME DEĞİL DARP

Minik Ersin'in ölüm haberini alan öz annesi Nezahat C., oğlunun sağlık durumunun iyi olduğunu ve bir rahatsızlığının bulunmadığını, dövülmüş olabileceğini belirterek suç duyurusunda bulundu. Bu gelişme üzerine yapılan otopside minik Ersin'in iddia edildiği gibi düşme sonucunda değil, darp neticesinde yaralandığı, sonrasında hayatını kaybettiği tespit edildi.

Otopsinin ardından ortaya çıkan gerçek üzerine baba Burhan C. ve üvey anne Muradiye K. gözaltına alındı. Polisteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen iki zanlı çıkarıldıkları mahkeme tarafından, minik Ersin'i darp ederek ölümüne sebep oldukları gerekçesiyle tutuklanıp cezaevine gönderildi.



Kategori : GÜNCEL