Bağcılardan Sultangaziye ziyaret

  • Ana Sayfa
  • Bağcılardan Sultangaziye ziyaret
Bağcılardan Sultangaziye ziyaret
Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, yeni kurulan ilçe belediyelerine nezaket ve destek ziyaretinde bulundu.Abone ol

İstanbul’un nüfus açısından en büyük ilçesi olan Bağcılar’da belediye başkanlığına tekrar seçilen Lokman Çağırıcı, yeni kurulan ilçe belediyelerine nezaket ve destek ziyaretinde bulunarak, tecrübelerini paylaşıyor.
mikro beton zemin r>Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, 29 Mart Yerel Yönetimler Seçimlerinde belediye başkanlığına yeni seçilen Başakşehir, Beylikdüzü, Eyüp, Esenler ve Sultangazi belediye başkanlarını ziyaret ederek, tecrübelerini paylaştı.

Son olarak Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay’ı makamında ziyaret eden Çağırıcı; ziyaretlerin faydalı geçtiğini belirterek, “ Hepimizin amacı yaşadığımız kenti daha ileriye taşımak. Bu hedefle belediyecilik alanındaki tecrübelerimizi, projelerimizi paylaşıyoruz. Başkanlığa henüz seçilen değerli arkadaşlarımızın her zaman yanındayız.” Dedi.

Seçimlerde % 50’ye yakın oy oranıyla seçilen Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Bağcılar Belediyesi’nin birçok örnek projesi olduğunu, bunu imkanlar ölçüsünde Sultangazi’de uygulamaya çalışacaklarını söyledi. Altunay, belediyeler arası kaynaşma sağlayarak, ilçenin imaj sorununu çözeceklerini, hazırladıkları projelerle, Sultangazi’nin prestij ve cazibe merkezi olacağını vurguladı.



Kategori : GÜNCEL