Bimeks teknoportta cazip ürünler

  • Ana Sayfa
  • Bimeks teknoportta cazip ürünler
Bimeks teknoportta cazip ürünler
Bimeks kriz dinlemiyor. ikinci Teknoport mağazasını 8 Mayıs’ta Metrocity Alışveriş Merkezi’nde açtı.Abone ol

Bimeks Teknoport Metrocity, Bimeks’in Türkiye genelinde açtığı 28. mağazası. Vatandaşlar Bimeks Teknoport Metrocity mağazasına yoğun İlgi gösterdi.

Teknolojide son yenilikleri görmek ve indirimli ürünlerden almak isteyenler sabahın erken saatlerinden itibaren mağaza önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Mağaza yetkilileri vatandaşları bölüm bölüm alarak içeride izdiham oluşmasını engelledi.

Açılışa özel inanılmaz indirimler!
Açılışa özel 50’ye yakın ürün inanılmaz indirimlerle satışa sunuldu. 17 Mayıs'ta sona erecek açılış kampanyası kapsamında Crea notebook 699$+KDV yerine 397$+KDV, Toshiba 32'' LCD TV 1297TL yerine 997 TL (KDV dahil), Microsoft mouse 25TL yerine 2,90TL(KDV dahil), LG Cep telefonu 259TL yerine 172TL(KDV dahil), Kingston 4GB USB Bellek 29TL yerine 14,90TL (KDV Dahil) fiyatıyla dikkat çekti.

Bimeks Teknoport Metrocity’de teknoloji ad Deniz kumu ına her şey …
4.000 metrekare alanda bilgisayar, televizyon, cep telefonu, kamera, oyun, müzik sistemleri gibi teknoloji denince akla gelen her türlü ürünün bulunduğu Bimeks Teknoport Metrocity’de tüketiciler 200’ün üzerinde markayı, 10 binin üzerinde teknoloji ürününü tek çatı altında görebiliyor. Dünyaca ünlü markaların en son modellerini en iyi fiyat garantisi ile sunan Bimeks Teknoport Metrocity’de ayrıca kişisel bakım, küçük ev aletleri, kırtasiye, oyuncak, müzik ve kitap bölümleri de bulunuyor.

Bimeks Teknoport Metrocity’de alışveriş arasında bir kahve molası verebileceğiniz bir cafe, siz alışveriş yaparken çocuğunuzu güvenle bakıcılara teslim edebileceğiniz çocuk oyun odası, ürünlerinizle ilgili yardım alabileceğiniz satış öncesi ve sonrası teknik destek noktası, İş Bankasına ait finansal çözüm noktası, dünya markalarının kendine ait tanıtım ve satış alanları ayrıca tüm baskı işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz bir de baskı merkezi bulunuyor. Baskı merkezinde yer alan HP kiosklarında USB’nize yüklediğiniz fotoğraflarınızın baskısını alabilecek hatta fotoğraflarınız üzerinde düzenleme yapabileceksiniz.

Açılış töreninde konuşma yapan Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar: ‘Bimeks Teknoport Metrocity bir alışveriş merkezi içinde açtığımız ilk Teknoport Mağazamız. Levent civarında Bimeks Teknoport büyüklüğünde başka teknoloji mağazası bulunmuyor. Biz de bu açığı kapatmak istedik. 4.000 metrekare alanda yer alan Bimeks Teknoport Metrocity’de 10.000’lerce ürün en iyi fiyat garantisi ve satış sonrası hizmet ile müşterilere sunulacak. Teknoport Metrocity 7.5 milyon dolarlık bir yatırımla gerçekleşti. Bu büyük yatırımla 100 kişilik ek istihdam sağladık. Eylül sonunda NeoMarine Pendik Alışveriş Merkezi’nde 3. Teknoport mağazamızı açacağız. Bimeks Teknoport NeoMarine İstanbul Anadolu yakasında bulunan ilk Teknoport mağazamız olacak. Yılsonuna kadar 5 mağaza daha açmayı planlıyoruz. Böylece yılsonuna kadar 250 ek istihdam daha sağlayacağız. Türkiye’nin de içinde bulunduğu ekonomik krize rağmen reklam ve tanıtım harcamalarımızı kısmadık. GFK Tüketici Pazar Araştırma Kuruluşu’nun verilerine göre geçtiğimiz yıl pazar payımızı artırdık. 2009’un ilk iki ayına göre de artırmaya devam ediyoruz. 1990 yılından itibaren Türkiye’nin ilk teknoloji mağazası olarak hizmet verdiğimiz sektörde yatırımlarımızla hızla büyüyoruz.Bimeks olarak her zaman Türk tüketicisine en iyi teknolojiyi, en iyi fiyata, en iyi teknik destek ve satış sonrası hizmet ile sunmayı amaçlıyoruz. Bimeks Teknoport Metrocity için gerçekleştirdiğimiz açılış kampanyası haricinde tüm mağazalarımızda başlattığımız iki kampanyamız daha bulunuyor. 9 – 10 Mayıs’ta Anneler Günü’ne özel KDV indirimi uyguluyoruz. Diğer kampanyamız ise mağazalarımızdan alışveriş yapan Miles&Smiles sahipleri yüzlerce Bonus Mil kazanıyorlar. Sektörde sadece fiyatlarımız ile rekabet etmeyi hedeflemiyoruz. Biz böyle kampanyalarla da rakiplerimizden kendimizi ayrıştırıyoruz.’ dedi.



Kategori : EKONOMİ