Öz oğluna pusu kurup öldürdü

  • Ana Sayfa
  • Öz oğluna pusu kurup öldürdü
Öz oğluna pusu kurup öldürdü
Trilyoner işadamı Osman Asilsoy bir hiç uğruna pusu kurup öz oğlunu öldürmüştü. Davası bugün görüldü. Cezası en yüksekten kesilecek. Abone olEşi ile boşanmasına karşı çıkan 23 yaşındaki oğlu Fatih Asilsoy’u öldürdüğü iddia edilen Osman Asilsoy ve 3 adamı için ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası iste ersağ üye ol ndi.

Adı kaçakçılık ve kara para aklama olaylarına karışan, Asilsoy Kültür ve Eğitim Vakfı Başkanı Osman Asilsoy ayrı yaşadığı eşi Kamile Asilsoy'a Bakırköy Adliyesi'nde boşanma davası açtı. Osman Asilsoy'un boşanmak istemesine oğulları karşı çıktı. Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı'nın hazırladığı iddianameye göre Osman Asilsoy (61), kendi iş merkezinde yeğeni İsmail Işıkoğlu (31), Hasan Oruç (24) ve Abdullah Oruç (19) ile plan yaptı.

ÖLDÜRMEK İSTESEM SİLAHIMLA VURURDUM Osman Asilsoy’un polisteki ifadesinde cinayeti kendisinin işlemediğini belirterek “Yeğenim ve adamlarıma bunun ağzını bağlayın da, konuşayım dedim. Onlar Fatih’in koluna girdikten sonra baktım oğlum kanlar içinde yere yığıldı. Kim vurdu, nasıl oldu bilmiyorum. Benim niyetim oğlumu öldürtmek ya da öldürmek değildi. Eğer öyle olsaydı bende silahım vardı, çeker vururdum. Ama öyle bir niyetim yoktu” dediği öğrenildi.

Kategori : GÜNCEL