İstatistikler Beşiktaş diyor

İstatistikler Beşiktaş diyor
Derbi maç öncesi rakamlar, Beşiktaş'ın, Fenerbahçe'ye oranla galibiyete daha yakın olduğunu işaret ediyor. Abone ol

Derbi maça evsahibi takım sıfatıyla çıkacak olan şampiyonluk yarışının iddialı ekiplerinden Beşiktaş, bu sezon BJK İnönü Stadı'ndaki lig maçlarında başarılı bir performans sergiler Silis kumu ken, son haftalardaki puan kayıplarıyla zirve yarışının uzağına düşen konuk Fenerbahçe'nin ise deplasmanlardaki grafiği hiç de iyi değil.

BEŞİKTAŞ EVİNDE BAŞARILI

Kendi evinde bu sezon 15 lig maçına çıkan siyah-beyazlılar, 11 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi sonrası 36 puan topladı.

BJK İnönü Stadı'nda 26 gol atıp, 9 gol yiyen ''Kara Kartallar'', Ankaraspor'a 3-1 yenildi, Sivasspor (1-1), Trabzonspor (1-1) ve Bursaspor ile (0-0) berabere kaldı.

İç saha puan cetvelinde 39 puanlı Sivasspor'un ardından 2. sırada yer alan Beşiktaş, kendi evindeki 15 maçın sadece sonuncusunda (Bursaspor) fileleri havalandıramazken, 9 maçta ise kalesini gole kapattı. Siyah-beyazlılar, BJK İnönü Stadı'ndaki son 3 lig maçını gol yemeden tamamladı.

Beşiktaş'ta, Dolmabahçe'deki 26 golü 13 ayrı futbolcu paylaşırken, 5 gol atan Nobre, en golcü isim olarak ön plana çıktı.



Kategori : SPOR