Fenerbahçede hedef galibiyet

Fenerbahçede hedef galibiyet
Yarın Kadıköy'de Denizlispor'la karşılaşacak olan Fenerbahçe'de hedef 3 puan.Abone ol

Turkcell Süper Lig'de zirve yarışının uzağında kalan Fenerbahçe, yarın Denizlispor ile kendi sahasında yapacağı maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor.

Ligde kötü sonuçların ardından geçen hafta derbi maçta Beşiktaş karşısında deplasmanda aldıkları galibiyetle moralleri düz vajinismusta hipnoz tedavisi elen sarı-lacivertli futbolcular, yine Beşiktaş ile yapacakları Fortis Türkiye Kupası finali öncesi kendi saha ve seyircisi önünde Denizlispor'u yenerek, 3 puan almayı hedefliyor.

Fenerbahçe'de, cezası süren Lugano, sakatlığı nedeniyle daha önce sezonu kapatan Edu, yarınki maçta forma giyemeyecek.

Fortis Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile 13 Mayıs Çarşamba günü yapılacak final maçı öncesi son prova niteliğinde olan Denizlispor maçında, sakatlığının ardından dün takımla birlikte çalışmalara başlayan kaptan Alex'in forma giymesi bekleniyor.

Fenerbahçe'de, Denizlispor maçı öncesi Alex, Yasin, Ali ve Selçuk sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Geçen hafta sarı kart cezalısı olduğu için forma giyemeyen Önder'in ise cezası sona erdi.

Bu arada, UEFA yetkilileri, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu'nda 20 Mayıs Çarşamba günü yapılacak UEFA Kupası finalinin son provasını da yarınki maçta yapacak.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Tolga Özkalfa yönetecek. Müsabaka, Digitürk 201. kanaldaki Salon 1'den naklen yayınlanacak.



Kategori : SPOR