Dünyaya çarpacak hiçbir canlı kalmayacak!

  • Ana Sayfa
  • Dünyaya çarpacak hiçbir canlı kalmayacak!
Dünyaya çarpacak hiçbir canlı kalmayacak!
Bu kez Marduk değil; Apophis... Dünyaya öyle bir çarpacak ki ne bir insan kalacak, ne bir hayvan, ne de bir bitki... Tarihi de belli;Abone ol

2012 yılında Marduk'un çarpmasını beklerken yeni senaryoya göre Apophis adlı asterod 2036'da yörüngesini değiştirip dünyaya çarpacak.

Nanoketnoloji seo uzman Detlef Kuschel, 2029 yılında dünyanın yakınından geçmesi beklenen adlı asterodin 2036 yılında yörüngesini değiştirip dünyaya çarpabileceğini söyledi

2036'DA DÜNYAYA ÇARPABİLİR

Kütahya'da Bilim ve Sanat Merkezi tarafından Öğretmenevi salonunda düzenlenen ‘Nanoteknoloji ve Popüler Astronomi Bilgi Günü’ konulu toplantıya konuşmacı olarak nanoteknoloji uzmanı Detlef Kuschel katıldı.

Çok sayıda kişinin izlediği toplantıda slayt gösteriler eşliğinde konuşan Detlef Kuschel, 2004 yılında gökbilimcilerin keşfettikleri ve Yunanca’da yok edici anlamına gelen Apophis adını verdikleri asterodin, 2029 yılında dünyanın 30 bin kilometre yakınından geçmesinin beklendiğini söyledi. Apophisin güneşin etrafından dönüp yörüngesini değiştirebileceğini ve 2036 yılında dünyaya çarpabileceğini öne süren Detlef Kuschel şunları kaydetti:

ATOM BOMBASININ 65 BİN KATI ETKİ YAPACAK



Kategori : BİLİM - TEKNOLOJİ